Els socialistes de Sueca insten al president de la Diputació a realitzar noves inversions en l'Ateneu Sueco del Socorro

Lunes, 4 de junio de 2018 | e6d.es
• La Diputació de València ha consignat enguany prop de 80.000 euros per a reparacions en les seues façanes dels carrers Sequial i la Punta

._000476

._000305
El portaveu del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Sueca, Dimas Vázquez, va convidar aquesta setmana al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, a conèixer de manera detallada emblemàtic edifici modernista de l'Ateneu Sueco del Socorro. L'objectiu no va ser un altre que apel•lar a la sensibilitat de la primera autoritat provincial, i a la corporació que presideix, perquè es destinen noves inversions. Rodríguez es va interessar per la restauració interior l'immoble amb la finalitat de retornar-li la importància i qualitat que té l'històric emblemàtic edifici. La Diputació de València ha consignat enguany prop de 80.000 euros per a reparacions en les seues façanes dels carrers Sequial i la Punta.
Aprofitant la visita de Rodríguez, càrrecs institucionals i orgànics del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa es van reunir en la Casa del Poble de Sueca per a exposar-li els seus projectes i plans de futur municipals. Entre els assistents estaven, entre uns altres, Salva Martínez, secretari general de la comarca, Toni González, alcalde d'Almussafes, i alguns membres de la nova executiva local socialista de Sueca.
PSPV-PSOE Sueca