Els Inspectors d’Educació celebren una Jornada a l’Alcúdia

Jueves, 20 de febrero de 2014 | e6d.es
• S’està celebrant a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia la dotzena Jornada de Formació de l’Associació d’Inspectors d’Educació

._000239
A les 9:30 del matí, l’Alcalde Robert Martínez, Nieves García Brizuela, Inspectora General d’Educació, i Vicent Baggetto i Torres, President d’ADIDE-País Valencià, han inaugurat aquesta Jornada.
Una vegada feta la presentació, s’ha procedit a una Mesa Redona sobre la inspecció com a instrument per a la millora dels centres educatius. En aquesta ocasió ha intervingut Vicent Baggeto i Torres en representació de l’Associació de Directors i Directores d’Instituts d’Educació Secundària del País Valencià, Eva Grimaltos i Escrivà, Presidenta de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la província de València, Montse Salas Sacristán en representació del Professorat de Primària, i el Director-Gerent de CECE-FECEVAL Víctor P. Villarasa Ballester. La primera ponència, la qual ha estat presentada per Xavier Chavarria Navarro, Cap d’Inspecció d’Educació a Barcelona i Vicepresident de FEAE, ha tractat sobre el nou rol que té la inspecció educativa i de la visió d’Europa sobre aquesta. Per a finalitzar la jornada, aquesta vesprada hi haurà una Presentació de Bones Pràctiques d’Inspectors, la qual constarà d’un Seminari Permanent d’Equips Directius, amb el tema “De l’aïllament a la cooperació”, on intervindran la Inspectora d’Educació d’Alacant, Tudi Torró i Ferrero. Finalment, per acabar amb aquesta Presentació, José T. Blasco Alargada i Rosa Roig Oltra, Inspectors d’Educació de València, tractaran el tema de la utilització de les TIC en la memòria de fi de curs i la seua repercusió en la formació. 
Ajuntament de l'Alcúdia