Els escolars de Sueca celebraran demà el Dia de la Pau

Sábado, 31 de enero de 2015 | e6d.es
• La Regidoria d’Educació se sumarà també, un any més, a esta celebració patrocinant el Concurs de Murals en què participen tots els col·legis de Sueca

._000329
Demà diumenge 1 de febrer, el CEIP Cervantes i l’Associació de Mares i Pares (AMPA) tornaran a celebrar el Dia de la Pau amb una Jornada de Portes Obertes per a tot el municipi, plena d’activitats per als més menuts i els seus acompanyants. En esta edició, la número onze, es tornarà a demostrar la gran implicació dels escolars, familiars i professors, que aconseguirà novament un gran èxit de convocatòria i participació.
La Regidoria d’Educació se sumarà també, un any més, a esta celebració patrocinant el Concurs de Murals en què participen tots els col·legis de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Cada classe, de cada centre escolar, presentarà un mural que optarà a un dels tres premis que s’entregaran per curs el dia 1 de febrer. A més, tots els murals participants es podran contemplar exposats en la primera planta del centre. Per la seua banda, la Regidoria de Turisme col·laborarà també en una altra de les activitats previstes, el Concurs de Dolços, en el qual participarà tot aquell que ho desitge, ja siguen associacions, pares o altres familiars dels xiquets. Posteriorment, es realitzarà una degustació de tots els dolços presentats.
A més, la Jornada comptarà amb les actuacions de Juli Capilla, Dani Miquel i Cresol Creacions; i amb concursos i tallers de manualitats, de música, de danses populars i de teatre, en els quals participaran la Ludoteca Municipal, Almogàvers, La Xala, Muixeranga, Clarió, la Protectora d’Animals de Sueca, Pilotaris, la Fundació de la Comunitat Valenciana Santos Andrés, Santiago y Miguel per a persones amb malaltia mental, Colombicultors i el Club Escacs.
Ajuntament de Sueca