Els ciutadans d'Algemesí no poden pagar l’ORA amb targeta malgrat que deurien poder fer-ho

Jueves, 11 de abril de 2013 | e6d.es
• La denuncia de Més Algemesi aconseguí que l’empresa pagara 5.000 euros que devia haver ingressat en 2007
c#ristianmahiques20130120
Una vegada més l’Ajuntament fa deixadesa de les seues funcions i perjudica els interessos del ciutadans en no fer complir a l’empresa de l’ORA el plec de condicions. En aquest plec hi figurava com a requisit mínim que els expenedors “permetran I’ús de targetes recarregables així com targetes magnètiques”.
Així doncs els ciutadans d’Algemesí deuríem poder pagar amb una targeta recarregable com es pot fer a altres municipis, o amb targetes magnètiques bancàries, però no podem. Els expenedor ni tan sols estan adaptat ni tenen les ranures corresponents. Cal recordar que des de finals d’any està vigent aquest plec i malgrat que ja deuria d’aplicar-se en la seua integritat no es fa. És obligació dels responsables polítics de l’Ajuntament fer que es complisca el plec de condicions i no ser mirar cap altre costat en els temes relacionats amb l’ORA i el pàrquing que és el que solen fer. Al ciutadà l’interessa poder pagar amb targeta recarregable o magnètica, ja que sovint passa que volent pagar menys temps has de pagar més per no disposar de canvi, problema que quedaria solucionat de poder fer ús d’una targeta recarregable. Una vegada queda manifesta la despreocupació de l’Ajuntament per defensar els interessos dels ciutadans, ciutadans que ens vegem perjudicats pel mal govern dels actuals responsables. Des de MÉS ALGEMESÍ demanem a l’Ajuntament que faça complir a l’empresa les seues obligacions, i més quan es tracta, no d’una concessió administrativa, sinó d’un contracte de prestació de servei que ens consta entre l’ORA  i el pàrquing més de 230.000€ a l’any.
No oblidem que no és la primera vegada que els ciutadans d’Algemesí ens vegem perjudicats en relació a la gestió de l’ORA. Ja l’any passat denunciàrem en una nota de premsa que en 2007 l’empresa ingressà quasi 4964€ de menys del que devia, sense que se’ls hagués reclamat. Afortunadament la nostra denúncia pública ha donat resultat i l’empresa corregí l’error i abonà l’any passat eixos quasi 5.000€ que devia haver ingressat en 2007, ingrés que no s’hagués produït de no haver estat per la denuncia pública que férem. Esperem que en aquesta ocasió l’Ajuntament complisca amb la seua obligació i exigisca a l’empresa que instal•le i pose en funcionament el més aviat possible el sistema de pagament per targetes, sistema que deuria ja estar en funcionament i que afavoreix al ciutadà.
Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ