Els aut˛noms, davant l'asfÝxia que estan patint, preparen mobilitzacions per al pr˛xim mes de setembre

Lunes, 5 de agosto de 2019 | e6d.es
• Entrevista a Almudena Fuster MarquÚs, coordinadora d'Aut˛noms Units Per a Actuar (AUPA) de la Ribera
._000603

Els autònoms espanyols, farts de l'asfíxia que estan patint per part dels governs a nivell estatal els últims anys, han decidit prendre els carrers, mobilitzar-se i donar a conéixer quines són les seues reivindicacions a nivell nacional i quina és actualment la seua situació. Al mes de juny de 2017 es va crear AUPA, l'Associació d'Autònoms Units per a Actuar, amb la finalitat d'agrupar, aglutinar, coordinar i d'alguna forma mobilitzar a tots els autònoms espanyols mitjançant grups creats a través de xarxes socials en cadascuna de les comunitats autònomes. 
En la comarca de la Ribera existeix l'Associació AUPA i la seua coordinadora és Almudena Fuster Marqués, una autònoma de Sueca que ha decidit posar-se al capdavant dels autònoms de la Ribera per a llançar amb més força les seues reivindicacions. 

Segons ens comenta Almudena, "la reivindicació més important a dia de hui és aconseguir que un treballador autònom tinga els mateixos drets que els treballadors assalariats. És totalment indignant que just ara que un nodrit grup de persones que treballem per compte propi hem començat a mobilitzar-nos, ara que estem posant negre sobre blanc, sembla que ens hem convertit en el blanc de les culpes de tots els forats d'Hisenda", ens comenta Almudena. 
"Davant aquesta actitud asfixiant per part del Govern i Hisenda hem decidit començar mobilitzacions per a finals de setembre o principis del mes d'octubre. Sabem que és molt complicat deixar de treballar un o dos dies perquè deixem d'ingressar, però hem d'unir-nos, envair els carrers de Madrid perquè ens escolten en tota Espanya. Si continuem així els autònoms no tenim cap futur, és necessari estar units i participar en les mobilitzacions que estem preparant, perquè Espanya sencera sàpia a què estem sotmesos els autònoms i que si nosaltres no podem tirar avant el mercat laboral no té futur", explica en l'entrevista Almudena. 

E6D._000639

._000701