El tenista d'Alberic Salva Pons es proclama campió en el XXXI Torneig Nacional de Calahorra

Sábado, 9 de julio de 2016 | e6d.es
• El germà, Artur Pons, quedà subcampió en una disputada final

._000436

._000417
El passat 2 de juliol es disputaren les finals del XXXI Torneig de Tenis de Calahorra, denominat de l'Acampada, perquè els participants dormen en tendes.
La delegació valenciana va deixar el pavelló alt en aquestes categories i a part de les medalles aconseguides, mostraven el seu agraïment per l'atenció rebuda per part dels organitzadors i autoritats.
La representació valenciana en aquest Torneig va tindre una bona participació davant mes de 300 tenistes de vàries comunitats i on van aconseguir que 5 tenistes que competien representant a la Federació de Tenis Valenciana de la mà de Mariam Ramon Revert, tenista i entrenadora de la Llosa de Ranes i actualment en Xàtiva Tenis Club, que va fer la selecció de participants, pujaren al podi.
Els germans Salva i Artur en Aleví s'enfrontaren en la final al quedar primer de cada grup de 16 jugadors.Maria Toràn Ribes d’Algemesí, Subcampiona en categoria Absoluta Femenina, les Valencianes Meritxell Boix Molla, Campiona en Alevins Femení, i Inma Ramon, Subcampiona en Cadet Femení.
Salva en un partit disputat va guanyar per 6-3, 6-1.
Maria Toràn Ribes, va caure en la final davant la navarresa Marta Sexmilo, per 6-1, 6-2. 32 participants.
Meritxell Boix Molla, es va imposar en la final a la saragossana, Candela Martin, per 6-1, 6-3. 32 participants.
Inma Ramon, en la final no va poder amb la saragossana Paula Hernández i va perdre per 6-3, 6-1. 64 participants.