El Sueca Ricers campió de la Lliga Valenciana de Futbol Americà

Miércoles, 17 de abril de 2013 | e6d.es
• 14-38 resultat del penúltim partit de la lliga

El passat diumenge a Vinaròs es va disputar el penúltim partit de la Lliga Valenciana de Futbol Americà entre els Ironmans de Vinaròs i els Sueca Ricers. La victòria va caure del costat visitant per un 14-38, cosa que col•locava matemàticament al equip suecà com a campió de lliga.
El partit començà amb l‘atac dels “homes de ferro” que mitjançant un pase profund atrapat pel receptor i la posterior jugada extra aconseguia posar el marcador 8-0. El Ricers contestaven amb una carrera del seu quarterback Llorenç Lledó que acurtava distancies al marcador 8-6. Novament els Ironmans aconseguien anotar 6 punts més però els arrossers aconseguien igualar el partit (14-14) abans dels descans amb touchdown de Llorenç Lledó i l’extragame de Kevin Martínez .
La segona part va estar dominada per l’equip visitant que mitjançant les carreres de Llorenç Lledó, el fullback italià Gabrielle Rossi i el jove corredor júnior Toni Montón (en dues ocasions) aconseguiren posar el resultat final de 14-38
Destacar la bona actuació dels locals (que tal vegada no es va veure reflectida en el marcador) i de la defensa dels arrossers destacant I. Martínez, Mariano Marqués, el jove Sergi Fos  i la resta de jugadors júniors.