El Racing Sueca Femení es consolida en els primers llocs de la classificació

CD Jávea Femenino, 0 - Racing Sueca Femení, 0

._000243
El passat diumenge 16 de novembre  a les 18’30 hores, el Racing Sueca Femení  va  desplaçar-se a Xàbia per enfrontar-se contra el equip Femení del CD Jávea, en el Estadi Municipal.
El partit va  ser de una lluita constant en tot el encontre on les ocasions de gol se alternaren entre els dos equips. Una primera part on el Jávea va controlar el partit. I una segona part on el Racing Sueca va traure forces per equilibrar el encontre.
En el minut 57 jugada decisiva on la davantera del Racing Natalia pressionà a la defensa que intenta fer una cessió a la portera que quant anava a rebre el baló no el agafa, sent mes espavilada la davantera es fa en ell i marca gol.  INCONPRENSIBLEMENT el arbri’t anul·la el gol i Decreta lluiré indirecte. Tal va ser el desficaci que el propi Col·legiat de origen alemany, al final del partit tant al Delegat del Racing Sueca Antonio Collado, com al entrenador i a les jugadores va demanar disculpes pel error tan greu i transcendental per al resultat del partit. Resultat final gracies al arbri’t,  0 a 0.
Lo positiu que el Racing Sueca Femení continua sumant, i sent el equip que menos gols encaixa.
El que ens consolida en els primers llocs de la classificació.