El PSPV-PSOE de Corbera valora molt positivament les inversions de la Diputació en la localitat

Martes, 2 de enero de 2018 | e6d.es
• 'Es demostra que Corbera està en el centre d’atenció de la Diputació de València i cal aprofitar eixa situació'

._000500

._000448 
El passat 29 de desembre, el President de la Diputació, el socialista Jorge Rodríguez, va visitar Corbera i vam realitzar una pujada al castell del nostre poble per conèixer in situ la situació en la que es troba. Pensem que aquesta visita ha sigut important i productiva, sobretot, si tenim en compte que podrien arribar grans inversions per a la restauració del castell que podrien pujar als 320.000€, tal i com va anunciar el mateix President.
És una xifra considerable amb la que ja es poden fer moltes coses, però tots sabem que el castell va a requerir d’una inversió major, cosa que li va transmetre el nostre portaveu, Josué Palomares, al President de la Diputació, en els moments que van poder conversar.
No obstant, amb tot, es demostra que Corbera està en el centre d’atenció de la Diputació de València i cal aprofitar eixa situació ja que estem davant d’una oportunitat enorme per protegir, d’una vegada per totes, el castell del nostre poble, element considerable del nostre patrimoni, i hem de fer-ho possible entre tots els representants polítics de l’Ajuntament.
Per una altra banda, també es va poder transmetre la reivindicació de que puguen seguir arribant inversions per continuar amb les obres iniciades al poliesportiu, cosa que és molt important per a nosaltres i que, amb eixes ajudes, es poden aconseguir avanços significatius en aquest sentit.
PSPV-PSOE de Corbera