El PSPV de Sueca lamenta que l'equip de govern tanque a l'agost el Museu Fuster per vacances

Sábado, 1 de septiembre de 2018 | e6d.es
• Dimas Vázquez: “Ha sigut un dels més destacats i atractius que el bipartit diu haver promocionat en diferents fires turístiques”

._000562

._000246
No han sigut pocs els visitants a la nostra ciutat que el passat mes d'agost, la temporada turística per excel•lència, es van trobar amb la desagradable sorpresa de veure les portes del Museu Joan Fuster tancades per vacances. És precisament el mes d'agost el de major moviment de turistes que bé venint a les nostres platges, a les veïnes o simplement estant de pas, desitgen fer una parada per a poder visitar l'emblemàtic espai cultural. És per açò que el Grup Socialista Municipal en l'Ajuntament de Sueca sol•licitarà al bipartit del pacte de govern local, format per Compromís i Gispm, que esmenen aquesta deficiència de cara als pròxims anys. Des del PSPV-PSOE proposarem que aquestes vacances, si cal tancar un mes (o setmanes), es duguen a terme en una altra època de l'any i sempre fugint de festivitats que faciliten ponts laborals.
Dimas Vázquez, portaveu socialista en l'Ajuntament de Sueca, mostra la seua perplexitat pel fet que “el Museu Joan Fuster ha sigut un dels més destacats i atractius que el bipartit diu haver promocionat en diferents fires turístiques”. “I tot just començar, els donen amb una portada en la cara”, lamenta Vázquez.
La gestió del Museu Joan Fuster és un altre dels serveis que Compromís i Gispm han posat en mans privades. El contracte vigent es va licitar el passat mes de febrer per a dos anys i possibilitat d'una pròrroga d'un altre, per un total de 182.917,50 euros (60.972,50 euros anuals, més IVA).
PSPV-PSOE Sueca


 

._000566


._000349