El PSPV de la Ribera Alta dóna tot el seu suport al trofeu internacional de Cotif de l'Alcudia

Lunes, 18 de agosto de 2014 | e6d.es
• A més, exigixen a la Generalitat el màxim suport al torneig per ser un dels campionats de futbol base més importants del món

._000162
El secretari general del PSPV de la Ribera Alta i Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, va estar acompanyat en el Trofeu del COTIF, de José Luis Abalos, secretari provincial del PSPV-PSOE, del Diputat  Nacional, Toni Such, del Diputat Autonòmic Paco Signes i dels Alcaldes i portaveus dels socialistes de la comarca.  
Els dirigents socialistes han lamentat el menyspreu absolut del president de la Generalitat, Alberto Fabra, i de tot el PP a un torneig que rep milers de visites cada dia i que no rep l’impuls econòmic que deuria per part de la Generalitat.
El secretari general dels socialistes de la província de València, José Luis Abalos, va manifestar que este tipus de tornejos han de rebre tot el suport de les institucions, perquè projecten a la nostra província i la comarca de la Ribera Alta, a la resta d’Espanya i del món.
Els socialistes de la Ribera Alta, exigixen a la Generalitat el màxim suport al torneig de Cotif de l'Alcúdia, un dels campionats de futbol base més importants del món. Participen enguany deu seleccions nacionals i equips de futbol que disputen el 31 Torneig del COTIF, a més 11 equips d’Alevins, 11 de benjamins,  12 de prebengamins i 5 equips femenins.
El secretari general dels socialistes de la Ribera Alta, Robert Martínez, creu que al COTIF no li fa falta demostrar que és una bona mostra del que significa el suport a l’esport de base. 
Segons Martínez, el COTIF que està molt lluny de les polítiques esportives que durant estos anys ha venut desenrotllant el Partit Popular com el fracàs de la Formula 1, que ens ha costat als Valencians més de 90 milions d’euros.
PSPV-PSOE Ribera Alta

 

Todas las noticias del Cotif 2014

._000308