El PP de Carlet insta al govern de Compromís i PSOE a reaccionar davant la plaga de mosquits i insectes

Lunes, 9 de julio de 2018 | e6d.es
• Les queixes veďnals per picadures de mosquits i altres insectes tant en parcs i jardins com als carrers són constants

._000255

._000256
El Partit Popular assegura que els veïns de Carlet estan patint les conseqüències d’un equip de govern esgotat que no està actuant per a aconseguir que la plaga de insectes disminuïsca.
El PP de Carlet ha demanat a l’equip de govern de Compromís i PSOE que reaccione de manera immediata a la plaga de mosquits, mosquits tigre i altres insectes que està patint la localitat de Carlet. La portaveu del PP local, Laura Sáez, ha assenyalat que “els veïns de Carlet portem més d’un mes avisant per les xarxes socials d’esta situació insostenible i en tot este temps, des de l’equip de la Sra. Ortega no s’ha fet res per a intentar pal•liar la situació”.
Les queixes veïnals per picadures de mosquits i altres insectes tant en parcs i jardins com als carrers són constants. Sols es necessari un passeig per les xarxes socials i en totes les plataformes ciutadanes hi ha gran quantitat de escrits alertant d’esta situació, moltes vegades inclús acompanyades de fotografies de les picades dels insectes que s’han patit.
A esta situació es suma la falta de neteja d’embornals, plens de brutícia i fulles on, gràcies a les pluges de les últimes setmanes, es convertixen en incubadores perfectes per a les larves de mosquits i altres insectes, gràcies a la humitat i les altes temperatures. La falta de neteja es manifesta i afecta a la majoria d’embornals de la ciutat.
Per totes estes raons, des del PP de Carlet considerem que s’ha d’actuar d’immediat tant al nucli urbà com al terme per part de l’equip de govern per a aconseguir parar l’avanç incontrolable de la plaga de mosquits i insectes. Per això “cada dia que passa és una oportunitat perduda per a combatre una plaga com esta que estem observant i que s’està convertint en un problema per a molts veïns de la nostra ciutat”, ha declarat la portaveu municipal. Una vegada més, esta situació  torna a posar de manifest la falta de dedicació i treball d’un equip de govern que dona signes d’esgotament preocupants .
Partit Popular Carlet