El PP de Carlet denuncia que 'l’ascensor de la Casa del Llaurador no funciona, un any després de la seua col·locació'

Sábado, 24 de marzo de 2018 | e6d.es
• El passat 14 de febrer, el PP preguntŕ per registre d’entrada si s’havien certificat el final de les obres, i a data de hui, no s’ha obtés resposta alguna
._000528
Quasi un any després de que es licitaren i executaren les obres per a col•locar un ascensor a la Casa del Llaurador, seguix sense funcionament, sense que hi haja ningun motiu per a que no es pose en marxa. En este edifici es troben albergades les comunitats de reg de carlet, la seu del canal Xúquer-Túria, la seu de l’associació del Càncer, entre altres. Per això l’afluència de gent, que fan ús d’este edifici, és molt elevat.
Les obres de adaptació i col•locació de l’ascensor a la Casa del Llaurador han costat al voltant de 35.000€ a les arques municipals i, des del PP de Carlet, es recolzaren des del primer moment ja que considerem indispensable i necessari seguir adaptant tots els espais públics, equipaments i dotacions municipals  de la major accessibilitat possible. El que no s’entén des del grup municipal Popular es que, ja havent acabat les obres, el perquè no es posa en funcionament este ascensor, que permetria als usuaris d’este edifici públic poder utilitzar-lo de forma normal.
A tota esta tardança en posar en marxa el ascensor de la Casa del Llaurador, que suma un cas més de la falta de gestió manifesta de Compromís a l’Ajuntament de Carlet, s’afegix la no resposta a la informació requerida pel grup Popular. Exactament, el PP de Carlet va demanar per registre d’entrada el passat 14 de febrer, conèixer si s’havia certificat el final de les obres en la Casa del Llaurador, i en cas afirmatiu, rebre dita certificació. A dia de hui, i havent reiterat esta informació, no s’ha contestat a la petició realitzada pel PP, incomplint manifestament el termini legal per a contestar-nos de 5 dies naturals.
Esta pràctica de contestar mal i tard a la informació requerida pel grup Popular a l’Ajuntament de Carlet és la tònica habitual de l’equip de govern de la Sra. Ortega. Laura Sáez Martínez, portaveu del PP a l’Ajuntament considera que “un partit com Compromís a Carlet, que es plenava la boca parlant de la transparència, i que el seu lema era el de les portes obertes de bat a bat, ara no ens facilite la informació en temps i forma requerida al PP de Carlet, quan legalment està obligada a fer-ho. En esta manca d’informació la Sra. Ortega sols intenta tapar la falta de gestió seua i del seu equip al front de l’Ajuntament de Carlet, i la no posta en marxa de l’ascensor de la Casa del Llaurador és una mostra més d’esta situació d’abandonament que patix la ciutat de carlet per la falta de dedicació manifesta de Compromís.
PP de Carlet

 

._000255

._000256