El PP de Carlet denuncia l’utilització partidista de Compromís de les institucions educatives

Viernes, 10 de mayo de 2019 | e6d.es
• Nela Aznar, regidora d'educació de l’Ajuntament de Carlet en l'actual legislatura, va convocar al Col·legi públic Juan Vte. Mora, una reunió amb les AMPA dels diferents centres educatius
Rustibó  ._000608  The Texas
 
._000600
Ahir dimecres, Nela Aznar, regidora d'educació de l’Ajuntament de Carlet en l'actual legislatura, va convocar al Col•legi públic Juan Vte.  Mora, una reunió amb les AMPA dels diferents centres educatius de la nostra ciutat.  En arribar a esta reunió, els representants dels pares i mares es van trobar amb la sorpresa que la regidora d'educació l'acompanyaven dos membres de la llista de Compromís per a les eleccions del 26 de maig: Carla Cebrián i Alfonso Tomàs.  Estos dos membres no formen part de cap òrgan actual en matèria d'educació de l'Ajuntament de Carlet.
En esta reunió, Nela Aznar va aprofitar per acomiadar-se, i va presentar als dos membres de Compromís com les persones encarrega des dels temes d'educació en els propers 4 anys. 
Des del PP de Carlet denunciem l'ús partidista que s'ha fet per part de la regidoria d'educació a l'hora de reunir les AMPAS dels centres educatius de Carlet, que en cap moment es va informar que esta reunió es feia per tal de fer campanya electoral.  A més, es van utilitzar les instal•lacions d'uncol•legi públic comés el Juan Vte.  Mora.  Per acabar de polititzar més la reunió, si era possible, es va presentar la Sra. Ortega, cap de llista de Compromís en les eleccions locals del 26 de maig, animant a les AMPAS a que mostraren quines eren les seues necessitats.  És sorprenent que després de 4 anys en el govern municipal no siga coneixedora de les reivindicacions en matèria educativa local.
La portaveu i candidata del PP a les eleccions municipals, Laura Sáez Martínez, ha declarat que "cal denunciar l'ús partidista i malintencionat de la sra.Ortega i el seu partit Compromís, de les institucions i intal•lacions educatives de Carlet. No podem tolerar aquest atac a la  imparcialitat que ha de tenir l'Ajuntament i més en període preelectoral i electoral, per això, demanem que l'alcaldessa i la regidora d'educació Nela Aznar realitzen una rectificació pública per la seua mala praxi, i que en el que queda de campanya eviten actuacions semblants que atempten contra les bases de la democràcia ".
PP Carlet