El PP de Carlet aconseguix que no es done per perduda una subvenció per a recuperar El Siglo

Domingo, 10 de marzo de 2019 | e6d.es
• L’Ajuntament de Carlet ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu contra la Resolució de denegació de la subvenció
._000520

._000551
El 9 de gener la direcció general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana resolia desfavorablement la subvenció per a la rehabilitació del Teatre El Siglo. La Sra. Ortega i el seu equip de govern, no es va posar a treballar, sinó tot el contrari i, com és ja habitual des de Compromís, començaren a culpabilitzar de la situació al PP de Carlet.
Tot el contrari va fer el PP de Carlet, que des del primer minut, i tot i estar en la oposició, es ficà a treballar per a buscar solucions al problema originat. Des del Partit Popular es va exigira l’equip de govern de l’Ajuntament de Carlet que interposara un recurs contenciósadministratiu a la resolució de la denegació de la subvenció, ja que en les bases de la subvenció es permetia que es destinara fins un 10 % a l’adquisició de terrenys a la qual estiga vinculada l’actuació. La pròpia subvenció permetia fer eixa despesa subvencionable.
El PP de Carlet era conscient de que s’havien presentant al•legacions, però com van ser desestimades en via administrativa, l’Ajuntament tenia que presentar un recurs contenciós administratiu. I, per una vegada, la Sra. Ortega ha deixat de costat el seu propi ego i ha fet cas al PP de Carlet i ha presentat dit recurs. Des del PP de Carlet no volem pensar que, per primera vegada en tot el que portem de legislatura, la Sra. Ortega s’enfronta directament als seus companys de la Generalitat Valenciana perquè esta ocasió no anirà en les llistes per a ocupar una butaca ales Corts Valencianes. És molt casual que siga la primera vegada que la Sra. Ortega defense els interessos de la ciutat de Carlet i dels seus veïns per damunt dels propis interessos de Compromís, tot i que la falta de recolzament a la ciutat de Carlet per part del Govern del Botànic ha sigut quasi nul.la durant tota la legislatura.
Des del PP de Carlet anem a recolzar incondicionalment les mesures que siguen necessàries per a aconseguir la subvenció que possibilite la rehabilitació del Teatre El Siglo. Cal recordar que en este immoble al 2012 s’invertiren 286.000 euros en una actuació al Teatre El Siglo per a fer obres de cimentació i canvi de coberta de mà dels governs del PP. Per tot açò, instem a la Sra. Ortega perquèporte a terme quantes actuacions siguen necessàries a fi de defendre els interessos del carletins davant el menyspreu del govern autonòmic de Puig i Oltra.
PP Carlet


._000006VD