| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 10 de octubre de 2019

POBLACIONES » Carcaixent » El pizzer de Carcaixent Xavi Bo guanya el V Campionat d'Espanya, en la categoria de Pizza Presentació
» Gastronomía

El pizzer de Carcaixent Xavi Bo guanya el V Campionat d'Espanya, en la categoria de Pizza Presentació

Amb una creació de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, llonganissa blanquet i confitura de boletus

._000606 

._000640
Doblet valencià en el V Campionat d'Espanya de Pizza per Passió, un dels esdeveniments més importants del sector al nostre país. Els pizzers Xavi Bo (que obrirà l'establiment Capisci a la fi d'aquest mes a Carcaixent) i Marco Bianchi (del Grup Il Cortile) aconsegueixen la 1a i 3a posició respectivament, en aquesta competició celebrada a Granada en la qual han participat els millors 60 pizzers professionals de l'àmbit nacional i internacional.
En la categoria de ‘Pizza Presentació’, les propostes dels cuiners valencians de Capisci i Il Cortile han captivat a un jurat compost pels millors pizzaiolos internacionals, com Silvestri Federico, Campió del Món en 2018.
Reconeguts distribuïdors de productes d'alimentació italiana i representants de la Universita’ della Pizza Italiana nel Pelat (UPIM), organitzadora del Campionat, també han format part del jurat.
Xavi Bo, de Capisci, natural de Carcaixent i expizzaiolo del restaurant Il Cortile ha aconseguit conquistar el més alt del podi amb una creació gurmet de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, embotit blanquet i confitura de boletus.
E6D


OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006
      
 
              
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 1Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.