El pilot Paco Folgado i l'equip Másoil Rally Team, preparats per a la 'Baja Aragón 2019'

Lunes, 22 de julio de 2019 | e6d.es
• L'equip alzireny participa per a intentar superar el resultat de l'any passat en la major categoria en motos

 

.-000295

La carrera “Baja Aragón 2019”, la número 36 de la dilatada història d'esta prova, se celebrarà del 26 al 28 de juliol a Terol, que ha sigut seu de la cita aragonesa en les últimes cinc edicions i que s'ha bolcat amb la celebració. El pilot azireny Paco Folgado participarà en la XXXVI edició de la “Baja Aragón”, dins de la categoria de motos, i contarà amb la col·laboració de les Estacions de Servici Másoil. Amb el seu equip, de sis persones, eixiran cap a Terol el divendres pel matí, prepararan tota la documentació per a participar i al llarg del dissabte i el diumenge es dedicaran totalment a la competició.

La principal novetat d'esta cita, referent a nivell nacional i internacional, és que per primera vegada, enguany es desenvoluparà de dijous a dissabte, amb verificacions per a tots els vehicles el dijous 25 de juliol; i el desenvolupament de les etapes durant les jornades de divendres i dissabte.
L’equip anomenat  enguany “Másoil Rally Team” ha preparat esta prova en la que han posat tota la seua il·lusió, "per a intentar igual o superar la gran participació de l'any passat, acabar en bones condicions tant la moto, com jo i disfrutar de cada moment i cada paisatge en la competició més important en motos”, assegura Paco.
La mítica prova aragonesa torna a Terol en el seu trenta-sisé aniversari, després d'haver viscut una última convocatòria de rècord en el nombre de participants amb més de 230 vehicles inscrits i el de dones en els calaixos d'eixida, entre altres.
"S'espera que esta edició tinga un perfil de continuïtat respecte altres edicions, repetint-se el format dels últims anys en el qual  s'ha apostat per una carrera ràpida i que es decidisca més per les mans del pilot que per la navegació", desitja Paco.
En els últims anys els participants han hagut de completar prop de 800 quilòmetres travessant més d'una trentena de municipis de la zona sud de la província, entre trams cronometrats i enllaços. Fins a 2018 la tercera jornada, la que es corre en diumenge, repetia un dels trams del dissabte, encara que podia ser en sentit contrari, però des de la passada edició l'organització dissenya un recorregut diferent per a l'última etapa, que encara que podia compartir algun sector amb els trams de la segona jornada, en conjunt resultava nou per als pilots.

E6D

 .-000295VD