El Perellˇ oferirÓ una variada oferta d'actes amb motiu de la 'Festivitat del Carme'

Sßbado, 13 de julio de 2019 | e6d.es
• Esta nit, a les 23:30 hores, actuaciˇ de l'Orquestra Montecarlo, al parc de Socarrat

._000648
Esta variada oferta d'actes i activitats al voltant de la festivitat del Carme inclourà, en primer lloc, la celebració d'un Mercat Mariner, una nova oferta comercial i lúdica, recreada amb una ambientació especial, que s'instal•larà en l'avinguda El Pantà junt al Club Nàutic en horari de 18:30 a 23:30 hores els caps de setmana del 12 al 14, i del 26 al 28 de juliol, i del 9 a l'11, i del 16 al 18, a l'agost. Amb esta iniciativa l'Ajuntament del Perelló pretén millorar la imatge i buscar un nou atractiu turístic de qualitat. “Una de les nostres prioritats és posar en valor nostres tradicions i cultura. Les festes del Carme, a l’igual que les festes patronals de la Puríssima, están molt arrelades al nostre poble i anem a potenciar-les. A més, totes estes actuacions sempre beneficien al comerç local. La dinamització del comerç local serà la gran aposta d'esta legislatura”, hi ha assenyalat l'alcalde del El Perelló, Juan Botella.
A més, un dels plats forts d'esta celebració tindrà lloc el dissabte 13, a les 23:30 hores, amb l'actuació de l'Orquestra Montecarlo que tornarà al parc de Socarrat per a fer disfrutar als assistents d'una nit de música i ball.
L'Ajuntament del Perelló ha organitzat també per al dilluns 15, a les 23 hores, un Passeig Mariner Nocturn pels carrers del municipi en què podrà participar tot aquell que ho desitge acompanyant la Mare de Déu del Carme. El passeig comptarà amb la participació dels Amics del Coet. Al finalitzar, es dispararà un castell de focs artificials. I ja el dimarts 16, festivitat de la Mare de Déu del Carme, i després de la missa en què participarà la coral de Sant Blai, de Potries, se celebrarà la tradicional processó a les 20:30 hores pels carrers de El Perelló, acompanyats de la Colla “El Portet”, l’Escola de Danses de la Ribera i la Banda Agrupació Musical El Perelló.
Ajuntament de El Perelló

 

._000628
.
._000049