El Perelló continua amb la reivindicació perquè es paralitze la 'Pacificació de la CV-500'

Jueves, 26 de septiembre de 2019 | e6d.es
• Des del govern de l'entitat local menor lamenten la utilització d'este conflicte per part d'alguns per al populisme quan “anteriorment no els ha preocupat”

._000648
L'Ajuntament del Perelló continua treballant i duent a terme diferents iniciatives amb la finalitat d'aconseguir la paralització de la pacificació de la CV-500. La setmana passada, l'alcalde, Juan Botella, i la vocal, Natividad Aguado, van mantindre una reunió amb l'assessora del grup Popular en la Diputació de València, Mª Ángeles Ramón-Llin, a fi de coordinar les accions a emprendre tant a les Corts Valencianes com a l'Ajuntament de València. D'altra banda, s'ha sol·licitat també una reunió en la Conselleria d'Infraestructures. “Lluitarem fins que se'ns escolte”, ha manifestat Juan Botella, qui ha assenyalat que “necessitem dos trams de línia discontínua en la CV-500 i, per descomptat, no volem que convertisquen l'autovia del Saler en un bulevard, incorporant semàfors i passos de vianants ja que, si continuen amb la pacificació, sacrificaran la viabilitat dels comerços i hostaleria del Perelló, Mareny de Barraquetes i Perellonet”. Botella afirma també que l'actual autovia es convertirà en un gran embós en demèrit dels serveis dels habitants de les poblacions esmentades.
En referència a les sol·licituds presentades a l'Ajuntament per José Codoñer, representant de L'Alternativa El Perelló, i publicades en xarxes socials, Botella afirma que “ja era hora que s'unira a la nostra reivindicació. Li hem trobat a faltar des de novembre de 2016, quan es va produir la manifestació pels carrers de València en la qual vam protestar ja per les mesures de pacificació, que van continuar amb la tractorada de gener de 2017. En les dos ocasions, no va aparéixer”.
Junt a estes accions abans citades, l'Ajuntament del Perelló ha participat en múltiples reunions per a buscar solucions a este conflicte. A més, s'han presentat dos mocions, al febrer i octubre de 2018, en els Plens de l'Ajuntament de València, i una altra moció al novembre del mateix any en les Corts Valencianes. “Ni abans ni ara ens donem per vençuts. I, durant tot este temps, el senyor Codoñer mai ha manifestat el seu interés per unir-se a estes accions. És una pena que l'única forma que alguns tenen de fer política és presentant instàncies a l'Ajuntament i, a continuació, realitzar publicacions populistes que, en algunes ocasions, disten molt de la realitat. Tot això em recorda a l'època del Mornell. No es tracta de vendre fum. Cal ser un poc més seriosos i treballar pel bé comú”, conclou Botella.   
Ajuntament de El Perelló

 

._000705

._000562