El Partit Popular de la Ribera donarÓ suport a les concentracions d'agricultors de la comarca

Viernes, 14 de diciembre de 2018 | e6d.es
• "En defensa del nostre sector agrari, els nostres agricultors i la nostra agricultura tradicional"

._000565

._000517
L'agricultura de la comarca ha patit durs revessos com les tempestes de pedra o les pluges torrencials sense que hi haja hagut per part de l'administració, tant local, ni autonòmica o nacional, el més mínim símptoma d'articular ajudes al sector perquè intente recuperar una normalitat que cada vegada està més llunyana.
El desenvolupament de la campanya ha sigut la punta al sector ja que, segons sembla els pactes amb diferents països tercers per a l'entrada de productes cítrics sense contingents ni aranzels, ha provocat un enfonsament dels preus sense precedents un any en el qual s'acumulen les desgràcies.

Sabors al pes. Sueca - Cestas ecológicas personalizadas con productos gourmet 100% naturales. 
Estas Navidades regala salud
  ._000576


Per tot açò el Partit Popular de la comarca de la Ribera, recolzarà als sindicats agraris convocants a la concentració del sector citrícola valencià el divendres 14 de desembre, en defensa del futur del camp, així com a la manifestació convocada a les 18:00 hores a Algemesí per part del fòrum de productors agricoles local.
La concentració a les 11 hores enfront de la Conselleria d'Agricultura en el carrer 9 d’Octubre, número 6 (antiga presó modele)
Els populars assistirem en suport d'alguna cosa tan important en les nostres comarques com el nostre sector agrari, els nostres agricultors i la nostra cultura tradicional. Que suposa un motor importantíssim en l'economia de la comarca.

Gestora Partit Popular de la Ribera Alta


._000006VD