El Partit Popular de Carlet sol·licita una fumigació urgent contra els mosquits

Jueves, 27 de septiembre de 2018 | e6d.es
• Les últimes pluges que s’han produït poden provocar un augment significatiu de mosquits i altres insectes als parcs i jardins de Carlet, així com al llit del riu Magre

._000551
.-000472
El PP de Carlet ha presentat hui per registre d’entrada una petició perquè es duga a terme una fumigació d’urgència en parcs, jardins i zones públiques de la nostra localitat on es detecten una presència alta de mosquits adults. A més a més, estes fumigacions s’haurien d’estendre també al llit del riu Magre, per tal d’evitar la proliferació de  mosquits tigre i altres espècies d’insectes que suposen una greu molèstia per als veïns de Carlet.
Estes fumigacions que proposem s’han de dur a terme prèvia inspecció i comprovació, complint el que marca la normativa vigent en la matèria, al parcs i jardins de la nostra localitat, així com al riu Magre, a fi de garantir la salut i el benestar dels ciutadans i prioritzant l’ús de tractaments amb larvicides. Per un altra banda, el PP de Carlet també demana a l’Ajuntament de Carlet que posen en marxa campanyes de divulgació ciutadana, per a conscienciar als veïns de la nostra localitat a que sàpiguen detectar i tractar correctament altres focus de mosquits en l’àmbit privat.
La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Carlet, Laura Sáez, ha declarat: «sabem que este tipus de fumigacions d’urgència ja s’han dut a terme en localitats veïnes. I també sabem per xarxes socials les peticions i requeriments de veïns que es queixen públicament de les picadures que patixen a causa dels insectes. Per tot això, instem al Consistori de Carlet que actue d'urgència a fi de reduir el malestar que produïx en els nostres conciutadans les picadures de mosquits o mosquits tigre, davant el possible augment d’estos insectes a causa de les últimes pluges registrades a la nostra comarca».
PP de Carlet