El Partit Popular de Carlet presenta esmenes al pressupost 2018

Miércoles, 16 de mayo de 2018 | e6d.es
• ‘Els pressupostos presentats per Compromís i PSOE inclouen una pujada d’impostos, inversions i projectes de difícil execució’

._000255

._000256
El PP de Carlet ha presentat una bateria d’esmenes als Pressupostos de l’any 2018 que ha presentat l’equip de govern, a fi d’aconseguir millorar uns comptes que no responen a les demandes reals dels ciutadans de Carlet. Exactament s’ha proposat la redacció del projecte de la prolongació de l’Albereda del Riu Magre, millores al parc Reverend Rafael Peris, a la plaça País Valencià, al parc Custodio Mendoza, al parc de Villarrubia, acabar les obres del primer depòsit dels Pinets, millores a l’equipament de petanca de l’Albereda del Magre, millores al poliesportiu i augmentar la dotació per a càmeres de vigilància, entre altres propostes. Una bateria de mesures que s’acorden al clamor popular que ha sorgit per la falta d’atenció de l’actual equip de govern al manteniment dels equipaments, espais públics i dotacions que hi han a la nostra localitat.
Per altra banda, els populars també han alertat de la pujada d’impostos que es recull a estos pressupostos ja què, com s’indica als propis informes dels tècnics municipals, es preveu una pujada de l’IBI Urbana que suposarà un augment en els rebuts d’este impost. Esta pujada s’haguera pogut evitar amb un ajust a la baixa del tipus impositiu de l’ordenança fiscal, però la falta de voluntat de l’equip de govern ha propiciat que este impost puje a l’any 2018 per als carletins.
Uns pressupostos que arriben quasi sis mesos tard, incomplint manifestament el termini legal per a presentar els comptes municipals. Esta tardança sols s’enten si es té en compte la falta de dedicació i desgovern al quals ens tenen acostumats Ortega i el seu equip, ja que compten amb majoria necessària per a poder aprovar-los. També s’ha denunciat el maquillatge financer que la Sra. Ortega du a terme als comptes municipals, amb uns pressupostos que no es poden complir perquè superen la regla del gasto en vora 1 milió d’euros. Així també, s’ha de denunciar el que no s’haja pressupostat ni un sol cèntim per a dur a terme la legalització de les casetes del terme, i que tan demanden els veïns de Carlet.
La portaveu del PP a l’Ajuntament de Carlet, Laura Sáez ha declarat: “la Sra. Ortega ens va dir a la comissió informativa que estos pressupostos eren continuistes i, lamentablement li tenim que donar la raó. Continuistes amb la presentació de comptes molt tard, incomplint manifestament amb els terminis legals. Continuistes amb el maquillatge financer habitual, amb pressupostos irreals que no es podran complir perquè superen la regla de gasto, el que significa que hi ha projectes i inversions que no es podran materialitzar. I continuistes també ho seran amb la baixa execució, perquè aprovant-los quasi 6 mesos tard, no creguem desgraciadament que esta execució siga elevada”. Altra vegada es posa de manifest la falta de dedicació i gestió de Ortega i el seu equip, que els agrada molt contar contes però poc fer comptes.
PP de Carlet