El Partit Popular de Benifaió sol·licita, mitjançant una moció, el desviament de la carretera CV-520

Viernes, 18 de octubre de 2019 | e6d.es
• Per a millorar la seguretat, la qualitat de l'aire i el descans dels veïns de la zona
._000410

._000498
El Partit Popular de Benifaió a l'Ajuntament de Benifaió exposarà, mitjançant una moció,que la carretera comarcal CV 520 que passa per dins del nucli urbà de Benifaió al llarg de 1.200 metres el que suposa un alt risc per als veïns que diàriament travessen aquesta carretera, incloent als nostres estudiants que van a l'Institut Enric Soler.
"La carretera CV 520 és l'única a la comarca que enllaça l'interior amb la costa, la qual cosa suposa un intens trànsit de vehicles pesats per dins de la població, la qual cosa ens porta a uns alts nivells de contaminació, tant ambiental com acústica que ha de suportar els veïns de la zona. Aquesta carretera al seu pas per les vies fèrries ho fa per un pas subterrani, fàcilment inundable, aquest pas escanya a una part de la població, que deriva tot el trànsit de la zona, que compon diverses pomes d'alta densitat d'habitants per només un carrer d'eixida, la qual cosa suposa un gran trastorn per a aquests veïns. La Diputació de València propietària d'aquesta carretera ja ha realitzat diversos desviaments en poblacions veïnes, sent Benifaió un dels pocs municipis que ha de suportar la gran quantitat de trànsit sobretot pesat que circula pel nucli urbà de la nostra població. Si volem complir amb els nostres veïns, en seguretat (ja són diversos els atropellaments ocorreguts recentment) en qualitat de l'aire baixant les emissions de CO2, com el nivell de decibels que permeten descansar als nostres veïns, no podem permetre que aquest gran problema dels nostres veïns continue", asseguren els Populars.
Per tot açò sol•licitaran a  la Diputació de València el desviament de la carretera CV 520 i que no passe per dins del nucli urbà del municipi de Benifaió.
Partit Popular Benifaió

 

._000625

._000604