El nou repte solidari de José Almendros de Carcaixent, ‘fer en set dies seguits 10 maratons’

Sábado, 4 de julio de 2020 | e6d.es
• L'equip solidari Bárbaros correrà els 420 quilòmetres que separen la Puerta del Sol de Madrid de la localitat d’Enguera

._000570

._000740
L'esportista solidari de Carcaixent José Almendros i el seu company Juan Antonio García López “Julen”, tots dos integrants de l'equip solidari Bárbaros, ja han presentat el seu nou repte solidari. José Almendros va realitzar l'any passat una travessia per Europa de quasi 6000 km durant 50 dies, únicament acompanyat per la seua bicicleta, per a recaptar fons per a l'associació "Tots Sumem" de Carcaixent.
Després de realitzar amb èxit este primer repte solidari han posat ja en marxa el següent. En aquesta ocasió realitzarà la gesta solidària, acompanyat de Juan Antonio García López "Julen", i recorreran durant 7 dies consecutius els 420 km que separen la Puerta del Sol de Madrid de la localitat valenciana d'Enguera.
"Ens hem proposat córrer 10 maratons en tan sols set dies, correrem en autosuficiència portant únicament la nostra motxilla les nostres cames i la solidaritat de tota la gent que vulga col·laborar amb nosaltres", ens detalla Almendros. 
Les col·laboracions econòmiques obtingudes seran donades al CSIC per a la investigació de la vacuna contra el COVID-19. L'associació de reptes solidaris Bárbaros va ser creada per a fer quilòmetres per aquells que no poden, a través dels reptes solidaris intenten captar la col·laboració per a persones o entitats amb menys recursos.
"Hem posat a prova les nostres 'màquines', estem en perfectes condicions físiques i psicològiques per a emprendre aquest nou repte, esperem comptar amb molts col·laboradors i patrocinadors i d'aquesta forma sumar una important quantitat econòmica per a donar-la al CSIC i que treballen en la busqueda d'eixa anhelada vacuna per poder para la pandèmia del COVID-19", ens explica José Almendros en l'entrevista que li hem realitzat des del diari El SEIS DOBLE.
E6D


._000715

._000729