16/10/2012

POBLACIONS » Alzira » Bàsquet

El Nou Bàsquet Alzira arranca la lliga amb una victòria contra l’UPV Alboraia

Malgrat les baixes, el conjunt que entrena Alberto Lahoz debuta amb victòria en un partit que va controlar en tot moment

El sènior masculí Nou Bàsquet Alzira va debutar en lliga amb una victòria com a local contra l’UPV Alboraia (82-66), en la seua segona temporada consecutiva en categoria autonòmica, després d’un partit controlat en tot moment pels jugadors que entrena Alberto Lahoz.
Malgrat les lesions de jugadors importants que han condicionat este començament de lliga, i amb només 7 jugadors del planter del primer equip i 3 més de la pedrera, el Piscinas Aqua Alzira es va mostrar intens i concentrat des del primer minut, conscient de la importància del primer partit de lliga.
El duel va començar amb ritme i fluïdesa per part dels dos equips, que aconseguien anotar dos triples cadascun en els tres primers minuts de partit, i amb la màxima igualtat al marcador (10-10; min. 5). Conforme passaven els minuts, la defensa dels alzirenys s’anava endurint i gràcies a la superioritat prop de l’anella de David Díaz i Juan Carlos Laguía, el Nou Bàsquet Alzira començava a marcar les primeres diferències en l’electrònic, que arribaven fins als 9 punts, però que un triple dels visitants deixava en el 22-16 amb què s’acabava el primer quart.
El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica: la millora defensiva del Nou Bàsquet Alzira propiciava eixides ràpides al contraatac, que permetien anotar un parcial de 12-5 en els 7 primers minuts. Només la baixa efectivitat dels alzirenys des del tir lliure els va impedir trencar definitivament el partit. De l’altra banda, l’UPV Alboraia només oferia resistència a base de llançaments exteriors, que els permetien arribar al descans amb opcions de victòria (40-28).  Leer noticia completa en elseisdoble.com