El montserrater que ha unit Pekin amb Montserrat

Martes, 6 de noviembre de 2018 | e6d.es
• Luís Herrerías Vilar està a punt de culminar el repte de vindre des de la Xina fins a Montserrat, un repte de més de 14.000 quilòmetres

._000368


._000565
Luís Herrerías Vilar està a punt de culminar el repte de vindre des de la Xina fins a Montserrat, un repte de més de 14.000 Km, per a donar suport al projecte PedaELA del que serà ambaixador. Des del 3 de juny de 2017 que Luis va volar a Pekin per iniciar la ruta, ha passat moltes vicissituds i ha viscut un munt d'experiències, com és el fet d’enfrontar-se a una possible operació.
Ara, està a punt de finalitzar aquest repte i prova de superació. Es preveu que el dissabte 10 de novembre, a les 11.30 hores, arribe a l'encreuament de Venta Cabrera, al municipi de Montserrat, on estarà esperant-lo una comitiva de familiars, amistats i veïnat,per acompanyar-loen els últims moments de la seua aventura fins arribar a l'Ajuntament per a donar-li la benvinguda oficial, juntament amb la banda de música i focs artificials. Vista la importància del repte, Luís signarà en el llibre d'honor de l'Ajuntament i dirigirà unes paraules a tota la població.
Ajuntament de Montserrat

Entrevista retrospectiva en la revista municipal 'El Portell'