El millor tenis en cadira de rodes a Almussafes

Viernes, 26 de abril de 2013 | e6d.es
• El club de tenis local organitza l'esdeveniment esportiu que cada any congrega a jugadors de tota Espanya

Els deu tenistes inscrits en la desé sexta edició de l'Open de Tenis en Silla de Rodes de la Comunitat Valenciana d'enguany s'han concentrat a les nou del matí de hui en el complex poliesportiu d'Almussafes per a assistir a la tradicional cerimònia d'obertura d'un torneig que es desenrotllarà durant tot el cap de setmana. Ahir dijous es va celebrar la presentació oficial de la Copa d'Espanya, un acte que va comptar amb la presència del delegat Territorial de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, entre altres autoritats.
A les 9 del matí de hui divendres dia 27, l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, i la directora general d'Integració del Discapacitat de la Conselleria del Benestar Social, Pilar Collado, han inaugurat oficialment la Copa d'Espanya de tenis adaptat, un campionat organitzat des del Club de Tenis Almussafes, conjuntament amb FESA (Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana) i la FEDMF (Federació Espanyola d'Esports de Minusvàlids Físics) i que compta amb el patrocini de la Generalitat Valenciana, de la Diputació i del propi Ajuntament d'Almussafes.
Durant la nit d'ahir dijous, es va presentar oficialment la desé sexta edició del torneig, un acte a què van assistir les autoritats locals i el delegat territorial de la Federació de Tenis de la CV, Enrique Almudéver, junt amb patrocinadors i jugadors de l'open. Durant l'acte, l'alcalde va destacar la importància d'este torneig de minusvàlids, "consagrat com tot un referent en el circuit nacional i en el que cada any es donen cita les millors raquetes en cadira de rodes”.
Les quatre pistes de tenis de les instal•lacions municipals, inaugurades fa dos anys, acolliran fins a diumenge que ve les nombroses partides de simples i dobles que disputaran tenistes representants de bona part de les federacions espanyoles que ocupen una millor classificació en el rànquing nacional. De fet, està previst que a partir de les 10 del matí de diumenge que ve s'inicien les finals, disputant-se en primer lloc la de consolació, seguida de les finals de la categoria individual i de dobles. A continuació, es procedirà a la cerimònia de clausura i d'entrega dels trofeus als vencedors de l'open 2013 per part del regidor d'Esports, Carles Grancha.
Ajuntament d'Almussafes