El millor aparador per a l'artesania en viu estÓ a PolinyÓ de X˙quer

Viernes, 3 de mayo de 2019 | e6d.es
• Durant els dies 3,4 i 5 de maig diversos artesans estaran treballant en el seu ofici, perquŔ el p˙blic puga observar el procÚs de creaciˇ
._000620 

._000644
Un any més, l'associació Amata serà l'encarregada d'organitzar una Fira d'Oficis a Polinyà de Xúquer, durant els dies 4, 5 i 6 de maig. Una fira especial amb Artesania d'Autor® on poder aconseguir regals únics per al dia de la Mare. Com l'any passat s'oferiran diverses demostracions d'oficis, el públic infantil podrà realitzar la seua pròpia peça d'artesania i no faltaran la música en viu i els espectacles de foc.
Diversos artesans estaran treballant en el seu ofici, perquè el públic puga observar el procés de creació i la paciència amb la qual els artesans treballen cada peça: Llorenç es posarà en el torn de fusta i el seu company Juan mostrarà com crear instruments amb canya, el alfarer Miguel oferirà a grans i xicotets l'oportunitat de convertir el fang en un bol o got i María els ajudarà a fer les seues pròpies fulles de paper. Mariel portarà el seu teler per a fer les seues peces de llana i a certes hores els xiquets podran fer un panet en el forn de llenya de Manuel. Altres artesans estaran treballant cuir,  cristall i bijuteria en alpaca i fil. A més hi haurà una gran varietat de productes artesanals com: ninots de tela, penjaportes, teules decoratives, ceràmica, així com un racó amb productes d'alimentació artesanals: garrapinyades, payarrop, melmelades, xocolates, una jaima amb kebab o el forner amb forn de llenya.
Diversos espectacles i artistes faran disfrutar a tots els visitants, tant siguen majors o menuts. El divendres, a partir de les 21:45 hores, actuarà el grup de Jazz "Andragons". El dissabte serà el torn per a l'espectacle "Estàndards d'elles", a càrrec de Les Dones del Jazz, a partir de les 23 hores. El diumenge, a les 20 hores, l'Ateneu's Big Bang oferirà un magistral concert de Jazz i un espectacle de foc posarà el punt i final a esta edició de la fira.
E6D
 

 
 

._000566


._000349