El Mercat Municipal acull una exposició sobre la dona de Carcaixent en l’entorn rural

Sábado, 31 de octubre de 2020 | e6d.es
• L'exposició es podrà visitar fins al divendres 27 de novembre

._000791
El passat 15 d'octubre es va celebrar el Dia Mundial de la Dona Rural, data que adquireix especial rellevància després de la Declaració Oficial d'esta celebració per l'Assemblea General de les Nacions Unides al novembre de 2008. L'objectiu principal de celebrar este dia és visibilitzar la importància que mereix l'aportació econòmica, social i cultural que desenvolupen les dones en àrees rurals de tot el món.
Amb motiu d’esta commemoració, l'Ajuntament de Carcaixent, des de la Regidoria d'Igualtat, i en col·laboració amb l'Àrea d'Agricultura i el Mercat Municipal, ha volgut reconèixer l'aportació d'una xicoteta mostra de dones, entre moltes altres, que són o han sigut un referent en la nostra localitat.
L’exposició «Dona rural: Mare Natura» tracta d’expressar l’esforç i treball de les dones dins de l’entorn rural de Carcaixent. A través de fotografies de doble exposició, es mostren dones carcaixentines i les tasques que han exercit durant tota la seua vida al costat de xicotets testimoniatges que ajudaran a donar veu i entendre el paper fonamental que estes dones han exercit i continuen fent en l’actualitat.
L'exposició es podrà visitar al Mercat Municipal des d'este divendres, 30 d'octubre fins al divendres 27 de novembre.
Ajuntament de Carcaixent


 ._000006