El Menut Festival torna a l'Alcúdia

Sábado, 8 de diciembre de 2018 | e6d.es
• Les activitats es realitzaran als matins i les vesprades del 14 i 15 de desembre

._000509

._000512
La pròxima setmana arriba a l'Alcúdia una nova edició del Menut Festival, i ho fa amb una sèrie d'esdeveniments gràcies als quals el municipi s'omplirà de teatre i música per a tota la família. Com en les edicions anteriors, el festival ve carregat de múltiples novetats i activitats que es duran a terme a la Casa de la Cultura: així doncs, el divendres 14 de desembre tindrà lloc, a la vesprada, el primer espectacle teatral a càrrec de la companyia La Chica Charcos i el qual porta com títol: "Un elefante en mi lavadora".
El festival continuarà el dissabte, 15 de desembre, amb tres espectacles diferents desenvolupats al llarg de tot el dia. D'aquesta manera, al matí es portarà a terme la primera activitat: el taller per a adults "Rimes i bromes, frases de goma", a càrrec de Carles Belda i el qual es realitzarà a la Sala de ball de la Casa de la Cultura. De vesprada, la diversió es traslladarà als carrers amb la cercavila del Menut Cabut, la qual donarà pas a l'últim acte del dia titulat "La mare carabassera". A més a més, abans de cada espectacle dels dos dies, es realitzarà un teatre en miniatura Lambe.

Sabors al pes. Sueca - Cestas ecológicas personalizadas con productos gourmet 100% naturales. 
Estas Navidades regala salud
  ._000576


Un dels aspectes que caracteritza al festival és el fet que aquest vaja consolidant-se amb diverses propostes, mantenint com a objectiu fer gaudir al públic i compartir amb les famílies moments de diversió. D'aquesta manera, es destaca el fet que les activitats del Menut Festival van nàixer, també, amb la finalitat d'enriquir la programació cultural amb música i espectacles de vocació familiar: una manera natural, al cap i a la fi, d'apropar-se a grans i menuts i de connectar amb les noves sensibilitats d'oci cultural que exigeixen les generacions actuals.

Ajuntament de l'Alcúdia