El líder l'Alcúdia ha sofrit a casa per a guanyar al Contestano per 1 a 0

Domingo, 5 de marzo de 2017 | e6d.es
• Partit molt treballat per part dels jugadors de Roberto Granero

._000428

._000429

UE L’Alcúdia ha format amb Toni en la porteria i els jugadors, Víctor, Micó, Edgar, Mendoza, Adnan, Marcos Campos, Ximo (Thiam, 68’), Edu (David, 84’), Barea, Ximo Rivera (Furió, 60’). Entrenador, Roberto Granero Granero. Capità d’equip, Adnan. Delegat de Camp, Ramon Galdón. Delegat d’equip Juanlu Domenech.
CD Contestano hi ha format amb Marcos en la porteria i els jugadors Israel, Julio, Ferri, Josete, Mateo, Palaci, Soriano, Sergi Paya, José, Javi. Entrenador, José Martínez Caravaca. Capità d’equip, Israel. Delegat d’equip, José Alberto Vilaplana.
Gol de L’Alcúdia marcat per Thiam en el minut 76.
Partit arbitrat per José Martínez Vilches, auxiliat en les bandes per Álvaro Cánovas Garcia i David Hontoria Arlandiz.
Ha amonestat a Roberto Granero Granero entrenador de L’Alcúdia per protestar una decisió arbitral en el 78’, i als jugadors del Contestano, Julio (35’) i a Ferri (60’).
Partit de futbol jugat en l’Estadi Municipal dels Arcs de L’Alcúdia, corresponent al Grup III de Preferent. Poca assistència d’aficionats alcudians per animar a un equip que està fent historia.
Dels 24 partits jugats, 16 els ha guanyat, empatats 6 i 2 perduts. 42 gols a favor i 9 en contra, sent la porteria menys golejada del grup III. Marcos Campos encapçala la llista de golejadors amb 16 gols.
12 jornades de les 24 disputades com a líder i les 7 últimes consecutives, sense perdre cap partit, amb un balanç de 3 partits guanyats a casa, 1 fora i 3 empats fora de casa.
La primera part ha sigut de domini dels alcudians davant un Contestano que s'ha dedicat a defendre la seua porteria de la pressió exercida pels jugadors de Granero, que han pogut trencar en contades ocasions la seua ordenada defensa i on el seu porter Marcos dominava els balons per alt.
Les precipitacions i les ganes d’inaugurar el marcador han fet que els jugadors
no finalitzaren jugades amb èxit, com la protagonitzada per Marcos en el 16’, en rematar de cap el baló a les mans de Marcos. En el 22’ Edu trau un corner enviant el baló a l’àrea xicoteta on Marcos Campos remata a porteria i el baló ix fora llepant el pal dret o la que aquest mateix jugador ha protagonitzat en el 35’ en controlar el baló dins l’àrea gran del Contestano i el seu xut creuat arran d’herba envia el baló fora prop del pal esquerre.
En les acaballes de la primera part Marcos i Adnan han protagonitzat una jugada conjunta dins l’àrea de Marcos i on ningú dels dos aconsegueix rematar el baló a porteria sense porter.
Segona part on l’Alcúdia ha caigut en el joc de desgast que el Contestano ha practicat en la primera part i on jugadors com Edu, Marcos o Ximo han intentat trencar la malla defensiva.
L’eixida de Thiam en el 68’ per Ximo ha donat més frescor en l'atac local i en el 76’ protagonitza una jugada personal per banda esquerra encarant porteria i davant l’eixida de Marcos per neutralitzar-lo, li envia el baló per alt i encara que arriba a tocar-lo no pot evitar que entrés dins porteria i establir l'1 a 0, resultat final que seria del partit.
En la sessió de calfament abans de començar el partit, el porter de L’Alcúdia que anava a eixir de titular, Alberto, ha caigut en una mala postura i en intentar alçar-se, s’ha ressentit del muscle que ja se li havia eixit en dues vegades. Traslladat a un hospital a València li han fet radiografies i posat el muscle al seu lloc, després ha sigut enviat a casa.
Per a substituir a  ha sigut cridat el porter de l'amateur Pau Benavent.
El brau capità de l’Alcúdia Nacho Hervás Torro ja està recuperat de la lesió isqui-tibial que va patir el passat 5 de febrer i entrenarà la setmana pròxima. Nacho és un jugador que dóna molt de si al mig del camp al costat de Adnan.
L’Alcúdia continuarà sent líder en solitari amb 57 punts, passe el que passe en la resta de partits no jugats en aquesta jornada. La pròxima jornada visitarà el camp de l'Oliva que tanca la classificació. El Contestano rebrà a casa al Benigànim que està en el lloc 3r a expenses del que faça hui el Gandia en un dol fraternal al camp del Portuaris.