| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

POBLACIONS » L'Alcúdia » Esports » Futbol

El Juvenil Nacional de l’Alcúdia empata a un gol en casa contra el Lliria

No han oferit un bon partit els alcudians davant la seua afició

._000410
La UE l’Alcúdia A va formar amb Domínguez en la porteria i els jugadors Pedro (Joan 5’)(Ivan 79’), Ferrer, Àlex (Álvaro 56’), Pablo, Edu (Waxo 49’), Ayoub, Berto, Cèsar, Marco, Raül (Jordi 64’). Entrenador, Francisco Javier Peris. Capità d’equip, Berto. Delegat de camp, Felipe Moreno.
El CF Llíria A, amb Sergi en la porteria i els jugadors Navarro, Álvaro, Miguel Àngel, Víctor, Ivan (Esteban 52’), Jaume, Noel, Forment, Zhu, Pau. Entrenador, José Tomàs. Capità equip, Noel (Hèctor 89’). Delegat equip, Maties Miquel Arnau.
Partit dirigit per Arancha Escrivà Pardo, assistida en les bandes per Eric Santiago Vélez Echevarria i El HoucineJaad. Va amonestar als jugadors de l’Alcúdia Ayoub (55’), César (61’, Berto (69’), Álvaro (88’). Als jugadors de Llíria Vicent (58’), Noel (73’), Esteban (85’).
L’Alcúdia va marcar l'1 a o en el minut 25 per mediació de Cèsar i l'1 a 1 en el 44’ per Pablo en pròpia porteria.
Regular entrada d'aficionats al Camp Municipal Els Arcs de l'Alcúdia per a presenciar el partit de Futbol Juvenil Nacional Grup VIII en la Jornada 11, en una vesprada-nit fresca.
No va començar bé el partit per als locals en lesionar-se Pedro en el minut 3 en una mala caiguda en la disputa del baló i en paréixer tindre una luxació del muscle dret. Va ser retirat del camp i traslladat al Centre de Salut de l’Alcúdia.
Partit incòmode el jugat pels joves alcudians amb presses per llevar-se el baló de damunt cosa que feia les imprecisions al llançar a un company. En el 25’ en una jugada de contraatac dels jugadors de Peris, rep el baló César davant porteria defesa per Sergi i l’envia al fons de la xarxa establint l'1 a 0, davant l’alegria de l’afició local.
Ayoub i Marco dos jugadors molt actius de cara a porteria per banda dreta però sense definir les jugades en el tram final. Per contra la Llíria s’acostava amb perillositat a la porta defesa per Domínguez i en el 39’ va tindre una clara ocasió de gol per mediació de Zhu al xutar el baló a porteria i va eixir llepant el pal dret.
Fins al final de la primera part de la Llíria va estar pressionant amb insistència la porteria de l’Alcúdia i en un contraatac en el 44’ en rebutjades descontrolats per part de la defensa local per llevar-se el baló de damunt, va vindre la jugada desafortunada de pegar-li el baló a Pablo que el desvia cap a l'interior dels 3 pals, establint l’empat a 1 que seria el resultat final.
Segona part pareguda a la primera i on es nota a faltar gent al mig el camp que frene a l’equip contrari i organitze les jugades d’atac. Eina té per davant Javier Peris perquè juguen com equip i no estar corregint constantment les posicions dels jugadors que en alguns d’ells acusaven el cansament de córrer a vegades per no estar atent en el joc i recuperar la seua posició.
Javier Peris ens confirma la luxació de Pedro i que una vegada posat al lloc en el Centre de Salut, es troba bé a s’ha casa i el tindrà apartat del terreny de joc algunes setmanes.
La setmana vinent l’Alcúdia visitarà al Don Bosco situat en la cua de la classificació i que donava la sorpresa en el camp del UD Alginet en empatar a 3 en l’últim minut de joc. Baló d’oxigen que farà que prenguen ales en aquest partit on els alcudians deuen emportar-se els 3 punts al seu caseller.