El juvenil de l'Alcúdia no va meréixer perdre amb l'Alboraia

Lunes, 12 de octubre de 2015 | e6d.es
• Lliga Nacional Juvenil | UE l'Alcúdia, 1 - Alboraia UD, 3

El 9 d'octubre 2015, es va jugar en el Camp "Els Arcs" de L'Alcudia, el partit de futbol corresponent a la Jornada 6a de la Lliga Nacional Juvenil, entre la UE L'Alcudia "A" i Alboraya UD "A", amb el resultat final d'1 a 3.
No ha merescut perdre L'Alcudia per 1-3, pel que s'ha vist en el terreny de joc durant els 90', sent un empat el que haguera fet justícia pel que ha donat de si per part dels jugadors d'ambdós equips a l'encaixar dos gols en el 89’ després d'haver-se quedat en inferioritatnumèrica per expulsió de Ponce en el 86’, per doble amonestació.
Prompte ha encarrilat el partit l ’Alboraya en la primera part quan en el 8’ Ernesto Estal trau una falta prop dela banquetalocal cap a l’àrea xicoteta on Alejandro Mora lliure de marcatge remata el baló cap els tres pals on Iván no pot fer res per evitar que el baló s’introduirà al fons de la xarxa, establint el 0 – 1.
L’Alcudia intenta contrarestar el pitxer d’aigua freda que ha sigut el primer gol en contra amb molta imprecisió en els passes de baló que el rifaven massa prompte.
Victor per banda esquerre i Martí per banda dreta Han intentat trencar la sòlida defensa visitant amb jugades ràpides per banda que eren desbaratades o els seus centres no trobaven rematadors.
Els jugadors del Alboraya Adrián i Collado, han sigut molt actiu per la part dreta creant jugades de perill cap a la porteria local.
En el 26’ corner a favor del Alboraya que trau Mora en curt a Victor que centra el baló a l’àrea local i es perd per banda dreta de la porteria alcudiana.
En el tram final de la primera part els pupil de Javier Peris, han estirat línies per acurtar distancies i que a punt ha estat de aconseguir-ho en el 44’ quan Victor remata de cap el baló davant Javier porter del Alboraya que el rebutja fora a corner, que es trau sense conseqüències.
En la segona part l’Alcudia ha eixit amb ganes d’equilibrar el marcador, cosa que a punt han estat d’aconseguir-ho en el 53’, quan Victor llança un baló en profunditat a David que controla el baló s’interna per banda regateja a dos contraris encara l’àrea gran del Alboraya i el seu centre passa per davant del porter visitant i es per línia de porteria.
1 – 1, en el 55’. Hèctor amb el baló controlat encara cap l’àrea contraria, centra el baló cap a David que de fort xut a mitja altura bat a Javier, posant el marcador en tables.
L’entrada de Daniele i Hugo en la segona part han donat un altre aire a l’atac dels pupils de Peris, que junt a Martí i David han portat perill a la porta contraria.
Els últims 10 minuts l ‘Alboraya ha cercat la porteria local buscant la victòria i en el  89’ o temps ja de descompte, Adrián y Ernesto Estal han aconseguit introduir el baló establint el 1-3, resultat final del partit