El FS Alberic-Talleres Mestre ha caigut eliminat davant el FS Puçol A per 1 a 3

Lunes, 12 de junio de 2017 | e6d.es
• Copa Federació de Futbol Sala, categoria Sènior

._000436
Abans de començar el partit, el Futbol Sala Alberic-Talleres Mestre, es va sumar a l'homenatge de Salvador Miquel Torres (Savoret) i li va fer entrega d’una placa per motiu de la seua jubilació com a conserge dels pavellons municipals d’Alberic.
Partit de Futbol Sala, jugat el dissabte 10 de juny 2017,en el Pavelló Municipal Bernat Martínez d’Alberic, corresponent al Trofeu Federació, en el que s’enfrontaven el F.S. Alberic-Talleres Mestre de 1a Regional, grup 1, contra el F.S. Puçol A, que juga en la Preferent, grup I.
L’equip de Futbol Sala Talleres Mestre d’Alberic, fa 3 anys que es va formar, amb una plantilla jove, on la majoria són d’Alberic, inclòs l’entrenador, Lorenzo Llorens Cortés.
L’equip està format amb els porters, Juan Pablo Toledano Valentín i Òscar Rodrigo OrtigosaMaciel.
Jugadors: Miguel Antonio Bosch Martorell. Marc Sarriá Piqueres, 2n màxim golejador en la lliga, amb 27 gols. Genaro Sanchis Casanova. Salvador Calabuig Cortés. Eric Adolfo Peris Calabuig. Carles Ortega Tudela. Jorge Marquez Domínguez. Álvaro Galdós Briz, i Brian Martínez Guardiola.
El partit va ser arbitrat per Alfonso Calatayud Fernández, amb Ricardo Cuisinier Hervás, en la taula d’anotació.
Van ser amonestats els jugadors de Talleres Mestre, Marc Sarrià (16’) i Genaro Sanchis (32’).
Als jugadors del Puçol A,  Alberto Garcia (16’) i Joan Moreno (29’).
Des de l'inici dels primers vint minuts, els jugadors locals, eixiren pressionant més, sobre la porteria contraria, i abans de complir-se el minut 3, Genaro ha intentat sorprendre el porter visitant, i de fort xut arran de sol, ix el baló llepant el pal esquerre.
Els jugadors de l'equip local, Genaro, Carles i Brian, han combinat algunes jugades d’atac, on la fortuna no han tingut de cara, com en el minut 17, on el xut de Carles, que pareixia entrava dins la porteria visitant, va eixir llepant el llarguer.
Des de l’inici de la segona part la intensitat del partit va pujar per part dels dos equips, encara que en els primers minuts han sigut els locals per mediació de Genaro, Brian, Marc i Carles els que han intentat foradar la porteria visitant, ha sigut Raül, jugador del Puçol, el que en el 31’, marcara i posara el marcador 0 a 1.
Poal d’aigua freda per als jugadors i afició local, pel que estaven veient en el terreny de joc.
Però, el Puçol va tindre dues ocasions clares de gol en els 4 minuts després per mediació de Alberto i Daniel, desbaratades pel porter local, Juan Pablo, en evitar que el baló entrara dins de la porteria.
En el 35’, gran gol de Brian, en xutar a porteria i entrar el baló ajustat al pal esquerre, establint l’empat a 1.
Però, l’alegria en casa del pobre va durar poc, ja que en el 36’, el Puçol, s'avança en el marcador per mediació de Daniel, establint l'1 a 2, i en el 38’, el mateix jugador envia el baló al fons de la xarxa, establint el resultat final d'1 a 3
A la Copa Federació no s’accedeix segon el lloc de classificació, sinó per inscripció dels clubs, on en el sorteig entraven equips de preferent i de primera i segona regional, i les eliminatòries eren a 1 partit i es jugava en casa de l’equip d'inferior categoria.
Partit molt disputat i on el Futbol Sala Alberic-Talleres Mestre, va lluitar fins al final del partit, i van ser mereixedors de millor resultat.