El Fórum d'Associacions Locals de Sueca convoca una setmana d'activitats amb tallers i portes obertes

Sábado, 12 de octubre de 2019 | e6d.es
• Amb estes activitats, que es desenvoluparan cada dia de dilluns 14 a divendres, dia 18, es pretén enfortir els lligams entre les persones

._000662
El Fòrum d'Associacions Locals de Sueca, amb la participació de l'ajuntament, altres administracions i una trentena de col·lectius, ha organitzat una setmana denominada "Accions per la salut: Saludem-nos i versem al poble". Amb estes activitats, que es desenvoluparan cada dia de dilluns 14 a divendres, dia 18, es pretén enfortir els lligams entre les persones que integren les diverses entitats i associacions de la localidad.
Així, el dilluns hi haurà una Jornada de Portes Obertes del Club de Piragüisme de Sueca; un taller d'inici a la marxa nòrdica i com fer un bon ús dels bastons i el taller cognitiu "Mantén el cervell actiu i aprén com funciona". Per al dimarts s'ha programat altra jornada de portes obertes que en aquest cas serà a l'Associació valenciana de Teràpies Assistides amb Cavalls (AVATAC); un taller de maquillatge; i altre anomenat "Mindfullness i Salut emocional".
La jornada de portes obertes del dimecres anirà a càrrec de l'Asociación de familiares y enfermos mentales (AFEM) de la Ribera Baixa. Per al dijous hi haurà una sessió informativa sobre el programa "Enrédate"; i una marxa per la salut "a peu, en bicicleta o amb patinet". I el divendres es presentarà el cicle Salut Mental i Cinema amb la projecció de la pel·lícula "Las ventajas de ser un marginado".
El mateix Fòrum d'Associacions Locals tancarà les jornades amb cant d'albaes pels carrers de Sueca, de 17.30 a 19.30 hores, amb un itinerari que arrancarà des del Parc de l'Estació, passant pel carrer Sequial, Places Fonda i Sant Domènec per a concloure a la Casa de la Cultura on es durà a terme l'esmentada presentació del cicle Salut Mental i Cinema.
Per a Pepe Giménez, regidor responsable de l’àrea, “és un bon punt d’arrencada del fòrum d’associacions per tal que totes les persones coneguen les activitats que desenrotllen les altres entitats, i en molts casos els pot ser útil”.   
Ajuntament de Sueca._000604
._000620 

._000644