El festival Espiga Rock 2018 ja disposa les seues entrades a l'oficina de turisme de Sueca

Lunes, 20 de agosto de 2018 | e6d.es
• Els tiquets tenen un preu de 15 € per a les dos jornades que durarà el festival, els dies 31 d'agost i 1 de setembre
._000564

._000566
Des del passat dilluns 13 d'Agost, ja es poden aconseguir les entrades en format físic de la V Edició de l'Espiga Rock 2018, a la Tourist Info de la ciutat de Sueca, que es troba al Mercat Central. Els tiquets tenen un preu de 15 € per a les dos jornades que durarà el festival, els dies 31 d'agost i 1 de setembre. A partir d'este pròxim diumenge dia 19, a les 00.00 h, estaran disponibles a la web enterticket.com les entrades per a un dia de concerts, a un preu de 11 €. A més a més, també es podran adquirir en taquilla els mateixos dies que se celebrarà l'Espiga Rock, tant per al festival complet com per a un dia.
L'Ajuntament de Sueca va presentar el passat dia 4 el cartell complet de l'Espiga que enguany arriba al seu cinqué aniversari amb el doble de música en directe. Així, el divendres, 31 es podrà gaudir d'una gran varietat d'estils. La música dels veterans El Último Ke Zierre i de Gatillazo posaran el toc punk rock al festival que contrastarà amb els ritmes urbans de l'emergent valenciana JazzWoman. També hi haurà lloc per al folk d'El Diluvi, el hardcore de KOP i la fusió d'estils del nou treball d'Atzembla. El dissabte, 1 de setembre, estaran a l'escenari de Sueca, Xavi Sarrià juntament amb la seua banda El Cor de la Fera, presentant L'esperança entre les dents, el seu primer disc en solitari. Entre les propostes de l'última vetllada destaquen també el directe enèrgic de Prozak Soup, els temes de rap amb força de Tesa, una de les veus femenines més populars de l'escena rap en valencià, i les cançons més animades i festives d'Auxili o Inèrcia. Albuferians, els guanyadors del segon concurs Espiga Rock, també pujaran a l'escenari de Sueca en esta segona jornada.

New Gym & Padel. Sueca – Centro deportivo con más de 1.000 metros cuadrados de instalaciones. Destacan sus 2 pistas cubiertas de pádel ._000561


L'Espiga torna a reunir en esta edició grups capdavanters de l'escena valenciana i nacional, apostant per dos dies amb més música que mai. Sueca busca llevar-se l'espineta de la pluja amb la passada edició i aposta doblement per una de les iniciatives estrela de les últimes edicions de la fira i festes. Salvador Giménez, regidor de Fetes de la ciutat, ha explicat que el recinte fester ja esta a punt. L'Ajuntament ha realitzat millores en la ubicació que acollirà els concerts de les festes i ha asfaltat la superfícies dels terrenys per tal d'assegurar la millor de les experiències als assistents este any.
Es pot consultar tota la informació a la web del festival www.espigarocksueca.es. L'organització recomana a tots els festivalers seguir atents a les xarxes socials, tant de l'Espiga Rock com de l'Ajuntament de Sueca, on es notificaran totes les novetats al voltant de l'esdeveniment.

Ajuntament de Sueca