El Consell reforça la plantilla dels jutjats de Sueca i Alzira amb noves incorporacions

Viernes, 3 de enero de 2020 | e6d.es
• A més, el pla contempla places de nova creació

._000748
La Direcció General de Modernització de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha aprovat el Pla de Reforç dels Òrgans Judicials de la Comunitat Valenciana pel qual la Generalitat manté la dotació extraordinària de personal de determinats òrgans judicials valencians que ja va ser assignada durant el segon semestre de 2019. A més, el pla contempla places de nova creació de manera que, en conjunt, es destinaran 187 nous efectius entre gestors, tramitadors processals, auxilis judicials i personal mèdic forense.
El Pla de Reforç per al primer semestre de 2020 contempla la dotació de 134 tramitadors processals. D'ells, un total de 93 ja estaven assignats al pla del segon semestre de 2019, als quals cal sumar altres 8 per a atendre les necessitats del Pla de Xoc elaborat pel Consell General del Poder Judicial per als jutjats socials de València i 19 més contractats fins al 31 de març de 2020.
La dotació es completa amb 14 places de gestors processals de nova creació que prestaran els seus serveis fins al pròxim 30 de juny.
Respecte als gestors processals, el Pla estableix la renovació de 14 professionals pertanyents a la dotació del segon semestre de 2019, així com altres dos de caràcter trimestral i dues places més de nova creació. El cos d'auxilis judicials es veurà dotat amb 32 efectius, dels quals, 25 ja estaven contractats gràcies al pla de 2019 i els altres set són reforços de duració trimestral i de nova creació.
G.V.._000006VD