El Col·legi Luis Vives de Sueca estrena la segona temporada de la seua websèrie 'El Club de los Normales'

Martes, 19 de febrero de 2019 | e6d.es
• Per la gran expectació generada per a esta segona temporada es va decidir realitzar l’acte en el Centre Bernat i Baldoví amb una capacitat per a 450 persones

Divendres passat ,15 de febrer, el Col·legi LuIis Vives de Sueca va estrenar la segona temporada de la seua websèrie contra l’assetjament escolar i el bullying, EL CLUB DE LOS NORMALES.
A causa de la gran expectació generada per a esta segona temporada es va decidir realitzar l’acte en el Centre Bernat i Baldoví amb una capacitat per a 450 persones. Encara així, es van haver de realitzar dos sessions, el primer a les 19:00 h i el segon a les 20:30 h respectivament. Per tant, 900 persones van ser les que van poder veure la preestrena en directe, sent les entrades gratuïtes per a tots els assistents.
L’acte va començar amb una gran sorpresa per al públic. L’actor i cantant Alberto Vázquez va entrar en l’escenari interpretant la cançó “Yo Soy Como Soy” tema principal de l’obra de teatre “Jaula de Grillos” de la que és protagonista. Este tema parla d’un dels aspectes que tracta el projecte de la websèrie que no és un altre que el de l’homofòbia. El públic va ovacionar l’artista que una vegada finalitzada la interpretació es va disposar a presentar l’acte.”
El presentador va convidar a que pujaren a l’escenari a la directora del col·legi Mariel Piqueres, a la Coordinadora de la Comissió de Convivència i Igualtat Consuelo Benlloch, al director del projecte Pablo Vivó, a l’Alcaldessa de Sueca Raquel Tamarit, al Regidor de Cultura i Educació Vicent Baldoví, A la Regidora d’Igualtat Noelia Benedito, a la Tècnic de l’Ajuntament d’Igualtat Ana Carbonell, a Pilar Moncho Regidora de l’Ajuntament i Responsable de la Diputació de Turisme i finalment a dos dels actors de la websèrie, Aitana Ferrando i Gerard Grau.
Tots els convidats van prendre la paraula per a remarcar els valors que este projecte intenta inculcar com el respecte a totes les persones per igual sense discriminació de cap tipus així com el combatre  l’ assetjament escolar.
Una vegada finalitzades les intervencions, els assistents van poder disfrutar de la projecció del primer capítol de la segona temporada en format gran. Este primer capítol va tindre una duració especial ja que va durar aproximadament una hora. Tots els altres capítols s’emetran tots els divendres a les 20:00 h en les xarxes socials del Col·legi (Facebook, Twitter i Youtube) així com en la pàgina web www.luisvivessueca.com.
A l’acte van assistir persones des de diferents parts d’Espanya com Madrid, Càceres, Valladolid i Almeria, així com alumnes de distints centres educatius de la comarca com Polinyà del Xúquer i Corbera on este projecte s’ha utilitzat com  a contingut en l’educació en valors als centres.
En el hall del recinte es va disposar una zona de venda dels productes oficials de la websèrie, així com un CD amb cançons interpretades pels protagonistes de la websèrie. Cal destacar que tots els beneficis obtinguts seran destinats al càncer infantil. 
Col·legi LuIis Vives de Sueca