El Col·legi Bosch Marín de Carlet implantarà la jornada continuada a partir del pròxim curs

Jueves, 26 de abril de 2018 | e6d.es
• Al CEIP Sant Bernat, a pesar de ser majoria els vots a favor de la jornada continuada, no s’arriba al 55 % de vots afirmatius i es mantindrà la jornada partida

._000509
El col•legi Bosch Marín se sumarà a partir de l'any que ve a la jornada continuada, el col•legi Sant Bernat mantindrà la jornada partida. Este ha sigut el resultat de la votació a la qual estaven convidats a participar al voltant de 1.400 pares i mares d’alumnes dels dos centres públics el passat 25 d’abril. 
En el cas del CEIP Sant Bernat, amb un cens de 951 pares i mares amb dret a vot, va haver-hi una participació del 81’31 %, 491 persones votaren sí a la jornada continuada i 280 votaren no. Com que la normativa exigix que el nombre de vots a favor de la proposta de jornada contínua ha de ser en cada col•legi un 55 % de les persones censades, en el cas de Sant Bernat els vots afirmatius no han arribat a este percentatge i s’han quedat en 51’46 %, per la qual cosa el centre mantindrà l’horari partit.
El CEIP Bosch Marín sí que implantarà la jornada continuada a partir del pròxim curs. En este centre votà el 84’56 % del cens. De 252 pares i mares que anaren a votar, 210 persones votaren a favor de la jornada continuada mentre que 42 votaren negativament. En este cas, se superava àmpliament el 55 % del cens exigit.
Les urnes van estar obertes de 9 h a 19 h ininterrompudament, per tal de facilitar les votacions. Fins ara els dos centres fan un horari partit de matí i vesprada, mentre que el que es proposa és una jornada contínua de 8 hores lectives que es complementaran amb tallers i activitats de vesprada, a càrrec de les AMPA. El col•legi Juan Vicente Mora és l’únic que este curs té implantada la jornada continuada.
Ajuntament de Carlet

 

._000512


._000545