El Club Yoko-kan d'Almussafes aconsegueix set ors, sis plates i un bronze en l'autonòmic

Miércoles, 27 de febrero de 2019 | e6d.es
• El campionat de kick boxing júnior i sènior en les modalitats de ring i tatami es va disputar el passat cap de setmana a Altea, Alacant

._000499

._000551
L'esport almussafeny no baixa la guàrdia. El Club Yoko-kan de la localitat, dedicat a la pràctica d'arts marcials, ha sigut l'últim a demostrar el nivell de la localitat en el referit a aquest àmbit. L'entitat va obtindre un total de catorze medalles en el Campionat de KickBoxing Júnior i Sènior de la Comunitat Valenciana celebrat els dies 23 i 24 de febrer en la localitat alacantina d'Altea. Concretament, l'associació va aconseguir set ors, sis plates i un bronze.
Les victòries dels almussafenys en el torneig, en el qual es van disputar proves de totes les modalitats de ring i tatami, foren per a Nerea Beltrán (pointfight), Hugo Perpiñá(pointfight), Elia Calvo (kick light), DorianPeromingo (kick light), Andrea Martínez (kicklight) i Adrián Magraner (pointfight i light contact).
Pel que respecta a les medalles de plata, els metalls es van adjudicar a Toni Devís(pointfight), Laia Navarro (light contact), AlvinMartínez (kick light), Marcos Correcher (pointfight) i Damián Asins, qui va obtindre aquest lloc tant en pointfight com en light contact. Finalment, Aarón García va pujar al podi per a recollir la seua recompensa pel seu tercer lloc en kick light.
Ajuntament d'Almussafes


._000006VD