29/04/2014

POBLACIONS » Sueca » Esports » Futbol

El CF Promeses Sueca directe a l’ascens

En la prèvia de l’últim partit va fer “pasillo” d’honor a l’Infantil A, flamant campió del torneig internacional de la Gandia's Cup 2014

._000270
Partidàs el viscut la vesprada del dia 24 d’abril en el Municipal Antoni Puchades de Sueca entre el líder de la categoria i màxim candidat a l'ascens el C.F.PROMESES SUECA i el quart classificat, que encara tenia alguna opció de pujar, però que l'equip local s'encarregà de desbaratar. En la prèvia al partit el nostre Amateur ha fet el "pasillo" de campions al nostre INFANTIL A flamant campió del torneig internacional de la GANDIA'S CUP 2014 imposant-se en la final al ATH.DE BILBAO per 2-1 i representant de forma molt important la nostra escola per allà on van. Comença el partit com sempre, l'equip visitant tancat en la seua àrea i esperant per eixir en les contres i quan es tracta de què estàs jugant en casa del líder més encara i a veure vindre, clar en el mínim el màxim i al minut 30 una falta en principi sen se més importància, va i es fiquen per davant al marcador 0-1 que ells mateixos ni s'ho esperaven, però com sempre sense perdre la tranquil•litat i jugant com saben havia d'arribar les ocasions i al minut 42 Pablo ha vist avançat al porter visitant i ha engaltat un fort xut des de quasi quaranta metres i ha ficat l'empat al marcador 1-1 més que merescut i arribaven a la mitja part.
Comença la segona part, el PROMESES no volia que s’escaparà aquest partit i fica la maquinària en marxa controlant i tocant al primer toc totes les jugades,i en el m50 amb una treta de falta directa Joan avança al PROMESES 2-1 i posant a tota la gent en peu per aplaudir el golàs, però la cosa no acaba ací, Joan tenia ganes de més i tres minuts més tard m 53 altra falta directa esta vegada a l'altra banda però no hi ha problema perquè la torna a ficar en tota l'esquadra 3-1 i torna boigs a tota l'afició que estàvem acabant de celebrar el segon i ja teníem el tercer que ens donava ja la tranquil•litat i les esperances mes que fermes que l'objectiu el tenim cada vegada més a prop i no ens deu escapar, de ahi al final el PROMESES ha continuat buscant el quart però el REAL estava ben posicionat en defensa i ja no s'ha menejat el marcador. Queden dos partits i podríem ser campions a Villalonga la pròxima jornada, però a poc a poc tot arribarà. Donar les gràcies com sempre a l'afició i a tots els xiquets i pares de l'escola pel suport al nostre el nostre equip.