El CF Promeses Sueca ascendeix a Lliga Preferent

Lunes, 6 de julio de 2020 | e6d.es
• El primer equip del balonet ha aconseguit l’ascens a lliga preferent amb un equip format quasi totalment per jugadors de Sueca i/o formats a la seua escola

._000748
Durant totes les jornades del campionat, la família del balonet ha acompanyat al seu primer equip, amb l’esperança que algun dia el somni d’ascendir a Preferent amb un equip integrat  completament per jugadors formats a la seua escola, seria una realitat. Ara la Federació Valenciana de Futbol ha confirmat oficialment que aquest somni ja és una realitat.
Un cos tècnic i jugadors que ja formen part de la història del futbol suecà, i que són l’orgull  i l’admiració de totes les xiquetes i xiquets que integren l’escola del balonet.
Quan arribar a preferent amb un equip de la pedrera pareixia una utopia, aquests jugadors que més que un equip són una colla d’amics, ho han aconseguit no sols amb resultats, sinó també amb un joc brillant i donant espectacle partit rere partit. El futur pareix no tindre límits per a aquest equip.
Arriba a Preferent com a millor tercer de tots els grups, i després d’haver aconseguit més punts que alguns dels equips que han quedat campions al seu grup.
Un triomf que és la suma de la il·lusió i del treball de totes i tots els que han passat per l’escola. No ens volem oblidar de ningú, i per això, esta celebració va dedicada a tots aquells que heu estat en algun moment involucrats en aquest projecte, des de presidents i directius, als tècnics, a les jugadores i jugadors,  patrocinadors, i per descomptat, a les mares i pares que heu confiat al llarg d’estos anys en l’escola del balonet. Vosaltres sou una part molt important de l’ascens. Un èxit que caldrà celebrar com cal quan les circumstàncies actuals ens ho permeten.
CF Promeses Sueca

 

._000562

._000389