El Centre Cultural d'Almussafes acull una mostra fotogrāfica sobre el parc industrial Juan Carlos I

Domingo, 16 de abril de 2017 | e6d.es
• Fins al prōxim 12 de maig, els veīns d'Almussafes podran contemplar les fotografies, que conviden l'espectador a realitzar una mirada diferent a l'entorn industrial més enllā de les seues estructures
._000448 
El dimecres es va  inaugurar una exposició de fotografies en el vestíbul del Centre Cultural de la població, “Corazones de acero”. El conjunt d'imatges recorre el polígon industrial Juan Carlos I d'Almussafes, en especial les seues representatives zones verdes, l'interior de les potents indústries i les peculiars i modernistes façanes de les grans companyies.
A l'acte d'obertura oficial de la mostra van assistir l'alcalde del municipi, Toni González, i el president de l'Associació de Propietaris i Usuaris del Parc Industrial Juan Carlos I (APPI), Vico Valero. Les obres, centrades en els paisatges que dibuixa el teixit industrial local, corresponen a un encàrrec efectuat per la pròpia APPI a l'estudi fotogràfic per a empreses Cla Imagen.
Fins al pròxim 12 de maig, els veïns d'Almussafes podran contemplar les fotografies, que conviden l'espectador a realitzar una mirada diferent a l'entorn industrial més enllà de les seues estructures metàl•liques, totes elles emmarcades en un escenari generador de riquesa i prosperitat on conviuen milers de persones diàriament aportant el seu talent.
Ajuntament d'Almussafes