El CEIP Santa Bārbara de Benifaiķ es vist de gala per a commemorar el 75 aniversari del centre

Viernes, 14 de junio de 2019 | e6d.es
• Es descobrirā un placa en el patí del centre on es deixarā constāncia d'esta efemčride

._000498

._000604
El CEIP Santa Bàrbara de Benifaió està de celebraciói hui es vist de gala per a commemorar el 75 aniversari del centre, amb un acte on l'emoció i els records estaran presents. A les 19:00 h la comitiva, formada per la comunitat educativa i autoritats municipals encara en funcions, eixiran des de la Plaça Major fins a les instal•lacions educatives acompanyats pel grup “Benifaió en dansa” i la banda de la SAM Benifaió.
Es descobrirà un placa en el patí del centre on es deixarà constància d'esta efemèride, un any 2019 en el qual es compleix el 75 aniversari de la seua fundació, des de quan va obrir per primera vegada les seues portes en 1944.
Després s'inaugurarà una exposició fotogràfica on, a través d'instantànies, es durà a terme un recorregut per les més de set dècades que compleix el centre. Un vi d'honor per als assistents serà l'acte previ al Sopar on assistiran tant l'alumnat actual com aquells antics alumnes, així com professors en actiu i aquells docents que han passat pel centre.
E6D