El CEIP Rafael Comenge d'Alberic celebra els Nadals amb moltes activitats

Viernes, 6 de enero de 2017 | e6d.es
• Amb una exposició de felicitacions de tots els alumnes i la benvinguda als Reis Mags


._000436

._000447
 
Abans de començar les vacances de Nadal el CEIP Rafael Comenge d’Alberic va organitzar actes relacionats amb Nadal on participaren els 446 alumnes dels quals 145 xiquets i xiquetes eren d’Infantil. Primària de 1r i 2n 101, 3r i 4t 97 i 103 de 5é i 6é.
La màgia de les Festes Nadalenques va invadir el Col•legi Rafael Comenge amb il•lusió de tot el claustre de professors així com Artur Pons director del centre i els membres de l’AMPA.
Una exposició amb tots els treballs realitzats pels alumnes de tots els cursos així com els d’infantil realitzaren targetes nadalenques individualment per a felicitar no sols als seus pares i familiars, sinó també als que no pertanyen al col•legi i especialment missatges de solidaritat amb els més desfavorits i per la Pau en el Món.
El dia últim de les classes lectives a la vesprada van rebre una visita molt especial de part dels Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar que volgueren rebre en persona les cartes dels xiquets i xiquetes, arribaren amb una calessa tirada per un cavall i conduïda per un patge especial, Vicent Escriba “pantaló” i escoltats per 2 cotxes de la policia local d’Alberic obrint i tancant pas per diversos carrers del poble.
Els Reis Mags foren rebuts en honor de multitud pels xiquets, xiquetes, familiar on Artur Pons director del col•legi els va donar la benvinguda. Posteriorment els alumnes feren entrega la seua carta de petició de regals.
Eduardo Sala, text i fotos