El CEC Antella celebra la 30 edició d'un dels triatlons més longeus i millor valorats de la Comunitat Valenciana

Miércoles, 17 de julio de 2019 | e6d.es
• 562 triatletes es donaran cita aquest dissabte a Antella per a participar en una prova que, amb motiu del seu aniversari, ha convidat als guanyadors de la 30 edicions
._000671
._000678
L´Assut d´Antella serà, un any més, testimoni d'una de les proves marcades en el calendari de molts triatletes a nivell nacional. El Centre Esportiu i Cultura d´Antella (CEC Antella) porta 30 anys organitzant el Triatló d'Antella que ha aconseguit consolidar-se en el temps. Un reconeixement que es demostra amb una llista d'espera de més de 60 participants que al final, a quatre dies de la prova, han pogut ser inscrits per a participar en ella. En aquesta edició, participen 562 triatletes, dels quals 436 són federats i 126 no federats, mentre que participen en total 78 dones.
L'èxit del Triatló d'Antella resideix en la cuidada organització de la prova per part del CEC Antella i en el tracte especial al triatleta. A més, els participants sempre han manifestat que es tracta d'un triatló molt atractiu, en nadar 1´2 km en les aigües dolces del riu Xúquer, completar un circuit ciclista de 31km molt dur i exigent, on no aquesta permés el drafting, per a acabar amb una carrera a peu de 8.200metres entre els camps de tarongers de la localitat.
Enguany es realitzaran 4 eixides en el segment de la natació (1 volta), que tindrà lloc a les 18.00 en el moll de la Penya Piragüista Antella (PPA). Després de nadar en les aigües del Xúquer, els participants afrontaran la prova ciclista (1 volta) de 31km, amb un recorregut que discorre pels termes d'Antella, Sumacàrcer, Navarrés i presa de Tous.
Finalment, hauran d'afrontar el traçat de carrera a peu (2 voltes), de 8.200m i que discorre entre el centre històric d'Antella i els camps de tarongers del terme municipal.
Entre els 562 triatletes que es donaran cita aquest dissabte a Antella, destaquen alguns dels esportistes que ja han guanyat en alguna de les edicions d'aquest triatló i que el CEC Antella ha volgut convidar-los a participar en el seu 30 aniversari. Entre ells, Valentín Picazo, Raúl Edgardo, José Juliá, Josep Figueres, Javier Andrés de l'Esperança, Ramón, Ejeda, i Alberto Romero, en l'apartat masculí.
En el femení, les triatletes que han aconseguit guanyar el triatló d'Antella i que enguany també han sigut convidades, trobem a Marita Pons, Inmaculada Sánchez, Núria Castells, Gemma Anguera i Laia Escobedo.
Tots els triatletes disposaran de dues zones de párquing gratuït a l'entrada del la localitat i també d'una zona d'acampada, així com de serveis de fisioterapeuta, dutxa, vestuari, ambulància i metge.
Durant el desenvolupament del TriatlóAntella, des de les 16:00 h fins a les 20.00 h., aproximadament, els vehicles no podran accedir al paratge de l´Assut d’Antella, segons fonts de la Policia Local d'Antella. El CEC Antella també organitza altres proves al llarg d'any com són la Travessia de Natació, la Volta a Peu i el Duatló d'Antella.
Amparo Piqueres

 

._000634

._000640