29/01/2015

POBLACIONS » Alginet » Bàsquet » Esports

El CB Alginet Sènior Autonòmic ix dels llocs de desens a costa del CD El Pilar "B"

CB Alginet Sènior Autonòmic, 67 – CD El Pilar “B”, 50

Partit jugat en el pavelló d’Alginet, corresponent a la 14ª jornada de la lliga i 1ª de la segona volta.
Important victòria l’aconseguida pel CB Alginet en la vesprada del dissabte davant un rival directe en la zona baixa de la classificació.
Tant els locals com l’equip del Pilar sabien de la importància d’aquest partit i van eixir al camp molt centrats i on en els primers minuts cap dels dos equips aconseguia dominar el joc, amb un CB Alginet cometent errors defensius, sobretot en el rebot defensiu on en aquest primer quart van concedir 6 rebots que permetien cistelles fàcils per al rival però a poc a poc els locals van anar ajustant aquestos errors i van començar a dominar millor el joc arribant al final d’aquest primer quart amb un 17-11 de parcial favorable als locals.
El segon quart, una vegada els d’Alginet assentats en el seu joc i encara que seguien permetent massa rebots ofensius per part de rival, la defensa va ser prou intensa per a no deixar anotar fàcilment a l’equip del Pilar i amb un parcial de 17-9 en aquest quart, es va arribar al descans amb un marcador de 34-20.
El marcador al descans va fer que el CB Alginet isquera en la segona part sense la intensitat que devia, baixant els braços en defensa i jugant amb presses i poca circulació de pilota en atac, tot el contrari de l’equip del CD El Pilar, que sabent el que s’estava jugant, va eixir amb la convicció de remuntar el partit i amb un joc molt més intens en la seua defensa i amb ràpids contraatacs i bon encert en el tir exterior, quasi ho aconsegueix, ja que va arribar a rebaixar la diferència a tan sol 3 punts, però un triple des de mig camp de l’equip local en l’últim segon va deixar el marcador en un +6 d’avantatge per als d’Alginet. El parcial en aquest quart 11-18 per als visitants.
I es va arribar a l’últim quart i el CB Alginet es va adonar que de seguir pel mateix camí se li podia escapar la victòria i va tornar a centrar-se, canviant el xip i va tornar a la seua millor versió, bones defenses, ràpids contraatacs i un joc en estàtic cercant les millors solucions, gràcies a açò va aconseguir dominar de principi a fi aquest quart i amb un parcial de 22-12, va arribar als minuts finals sense sofriment. Per a guanyar el partit per un marcador final de 67-50.
En definitiva, bon partit i millor victòria per al CB Alginet que els trau dels últims llocs de la classificació i allunya a un rival directe per la salvació. Ara queda seguir creixent com a equip, treballant en els entrenaments per a millorar aspectes del nostre joc tant individuals com a col·lectius i poder així seguir amb aquesta bona ratxa de victòries el major temps possible. Es lluitarà per a açò.
CB Alginet

Altres cròniques
Infantil “A”: Merescut triomf
Infantil “B”: Contundent victòria
Sènior A: CB Tavernes 55 – CB Alginet 69
Victòria de l'Aleví I.R Nivell 1 Aconseguint la classificació pel Campionat Autonòmic
Júnior Autonòmic: C.B. Alginet – U.P. Basquet Gandia