04/06/2013

POBLACIONS » Benifaió » Bàsquet » Esports

El Cadet Femení del CBM Benifaió ha aconseguit remuntar l’eliminatòria davant el C.B. Tavernes

Ascens a Autonòmic aconseguit (62-66)

Amb una gran remuntada a lùltim quart del partit d’anada disputat el passat dissabte a Almussafes, on a falta de cinc minuts per a finalitzar el partit anaven 47-57. En aquest quart es va començar la remuntada ja que el partit va finalitzar amb un desavantatge de 3 punts (62-65)
El pavelló de Tavernes de la Valldigna presentava un ple absolut per presenciar aquest duel entre dos equips que es jugaven quasi a partit unic el dret a jugar en categoria autonòmica la propera temporada.
Les de Benifaió eixien mes encertades al partit però les locals eixugaven totes les diferencies en ràpids parcials. Les atermàncies al marcador eren constants i les nombroses faltes assenyalades per als dos equips començaven prompte a passar factura. Abans d’aplegar al descans dos jugadores, una per cada equip ja estaven eliminades per faltes i altres dos tenien 4 faltes personals.
Les complicacions per a les nostres es sumaven, ja que en una acció fortuïta, Claudia es feia mal a la cama i no podria seguir disputant el partit i mes tard Oksana amb un fort colp al muscle també es veia obligada a ser retirada. Les brillants accions de la resta de les companyes feien que el mantenir-se amb opcions al partit tingueren símptomes d’heroïcitat. Un triple d’Eva Giner deixava la diferencia en cinc punts a falta de poc mes d’un minut, però no estava sentenciat ni molt menys ja que les locals aconseguien mitjançant tirs lliures finalitzar el partit amb una diferència de tres punts.

El partit es dirigia a la pròrroga!!
A la prorroga cada acció ens feia estar terceres classificades o quartes depenent del intercanvi de cistelles. Les jugadores anaven caiguent eliminades per faltes per els dos costats i totes les accions es decidien des de la línia de tirs lliures.
A la fi ascens aconseguit i la satisfacció del treball ben fet, d’un grup de valentes que començaren a lluitar en cada partit alla pel mes de setembre i ara ens han donat una de les grans alegries de la temporada.
Enhorabona a la capitana i directora d’aquest grup per la seua llabor. Felicitacions Pili, t’ho mereixies!!