Dos detinguts pels delictes de robatori amb força de 8.000 metres de coure en polígons de Sueca

Jueves, 3 de diciembre de 2020 | e6d.es
• El valor de tot el cablejat de coure sostret ascendeix a més de 18.000 euros i els danys causats a 50.000

 

La Guàrdia Civil de Sueca va tindre  coneixement que des de finals  d'octubre fins a principis de novembre s'havien  cometent 4  robatoris amb força en polígons industrials de Sueca amb el mateix modus operandi de nit i arrancant el cablejat de l'enllumenat elèctric.
Per tot això, s'inicià una investigació parteix de components de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder localitzar, identificar i detindre a l'autor o autors d'aquests fets delictius.
Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, el   passat 24 d'aquest mes, s'ha  pogut detindre a dos homes de 30 i 40 anys de nacionalitat espanyola, quan van tindre una avaria en el vehicle que viatjaven el qual era utilitzat per a transportar el cablejat de coure robat  que més tard era venut  en chatarrerías de tota la província. A estes persones se li atribueixen 4 delictes de robatori amb força en les coses en polígons industrials. S'ha pogut recuperar gran part del coure sostret. Les instal•lacions elèctriques de diverses naus van quedar greument perjudicades a conseqüència dels robatoris d'aquest material. Aquests fets estaven creant gran alarma social entre els empresari del polígon industrial.Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats  d'Instrucció núm. 5 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil