Detingut a Sueca un home, de nacionalitat marroquina, per delictes de maltractaments a la seua dona i tres filles

Jueves, 4 de abril de 2019 | e6d.es
• La filla major va relatar als agents que volien fugir del pare i que les tenia tancades per a que no escaparen
._000462
La Guàrdia Civil de Sueca, el passat dia 1 d'abril, va tindre coneixement a través de personal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sueca i una testimoni del presumpte delicte de violència de gènere. La testimoni, va presenciar una gran discussió entre la parella, veient com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles. Comunicant els fets de manera anònima.
Una vegada realitzades les gestions pertinents es comprova que la víctima té un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció i que aquest l'ha deixat a Ciudad Real, no portant-lo damunt per a no crear alarma.
Per tot això els agents encarregats de la protecció de VIOGEN, es desplacen al domicili on resideix la víctima amb el seu presumpte agressor i filles, observant com la dona i les menors trauen precipitadament fardos, possiblement de roba, carregant-los ràpidament en una furgoneta i comentant que marxa per a Ciudad Real i que està a Sueca per a recollir a la seua filla major.
Moment en què la, filla major del matrimoni, comença a tremolar i plorar. Els agents allí actuants després de comprovar que el marit no es troba en el lloc, la filla comença a relatar que, estaven fugint del seu pare perquè portaven dies tancades sense poder eixir al carrer.
La víctima relata que dissabte passat va tindre una forta discussió i va ser agredida pel seu marit mostrant una lesió a causa dels colps, a més de que e també va agredir a dues de les seues filles.
Una vegada protegides les víctimes dels fets descrits, la Guàrdia Civil de Sueca es trasllada fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets, un home de 40 anys i de nacionalitat marroquina, pels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, delicte de trencament de condemna i delicte contra la llibertat.
Víctima i filles, després d'oferir-li assistència mèdica, són traslladades per agent al Centre de Salut de Sueca perquè siguen reconegudes i aportar-los ajuda psicològica.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Sueca.
Guàrdia Civil